Hiemer-ház Székesfehérváron

A királyok városának talán leggyönyörűbb építészeti alkotása a három épület összeolvadásából létrejött Hiemer-ház. A műemlék épület az elmúlt évek során egy három-ütemű rekonstrukción esett át, mely után ma ismét égi pompájában tündököl, számos hasznos funkcióval kiegészülve. Az épületben jelenleg több rendezvény- és konferenciaterem, a pince részben ifjúsági klub, egy földszinti kiállító terem és egy házasságkötő terem áll a látogatók rendelkezésére.

A barokk hangulatú házasságkötő- és rendezvényterem igazán impozáns helyszínt biztosít a meghitt események számára. A valamennyi szükséges technikai berendezéssel felszerelt helyiségben 90 vendég tud helyet foglalni. Igazi kuriózumként a terem végében egy üvegpadlón át csodálható meg a középkori pincehelyiségbe vezető lejárat. A házasulandók kényelmét szolgálja, hogy a házasságkötő teremmel szemben rendelkezésre áll egy felkészülő, előkészítő terem is, mely maga is pazar freskó-díszítéssel varázsolja el a vendégeket.

Hiemer-ház házasságkötő terme

A különleges középkori pincében kapott helyet az ifjúsági klubhelyiség. A rekonstrukció során a pincét különböző nagyságú terekre osztották, alkalmassá téve így a különböző vendéglátási formákra, valamint a különböző történelmi korszakokból származó emlékek bemutatására.

Az épületegyüttes egyik legszebb helyisége az emeleti díszterem. A látványos fogadótérként is alkalmazható terem 10-20 személyes megbeszéléseknek, fogadásoknak, workshopoknak biztosít helyszínt.

Hiemer-ház díszterme

Az Oskola utca felőli szárnyban egy 50 vendég befogadására alkalmas, konferencia- és tárgyalóterem található. Ez alkalmas lehet termékbemutatók, képzések, konferenciák, céges partik, családi rendezvények, állófogadások és kiállítások megrendezésére. A rendezvények technikai igényeinek kielégítését a helyszín biztosítja.

Hiemer-ház konferenciaterme

Az átalakítás első üteme során a Hiemer-ház emeleti termeit városi rezidenciává alakították. A két luxus lakosztályban barokk hangulatú, freskóval díszített szalon, fürdőszoba és korabeli bútorokkal berendezett hálószoba található. A házban emellett még egy, a ház hangulatához illeszkedő étterem is üzemel

A helyszínről további információk a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing