Hetvenféle sört kínálnak a nyíregyházi V. SóstóSerFeszten

2015.08.06. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Csaknem hetvenféle sört kínálnak a péntektől vasárnapig tartó V. SóstóSerFeszten Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, ahol számos különleges ízesítésű, hazai és külföldi kézműves sört is megkóstolhatnak a látogatók.

A kínálatban szerepelnek majd belga, osztrák, német, cseh és angol sörök, bemutatkozik a Főzdebusz, valamint itt lesznek a debreceni, budapesti és miskolci sörfőző műhelyek - mondta Kosztyu László, a szervező cég ügyvezetője a sörfesztivált beharangozó szerdai sajtótájékoztatón a nyírségi nagyvárosban.

Elárulta, hogy az elmúlt évek tapasztalatai szerint a gyümölcs ízesítésű söröket kedvelik leginkább a látogatók, az elmúlt két évben a cseh meggyes sörből fogyott a legtöbb.

A rendezvény, amelyet idén is a Krúdy Vigadó melletti sétányon tartanak, ingyenesen látogatható - tette hozzá Kosztyu László.

A fesztiválon a sörök mellé többféle ételből is válogathatnak a látogatók, lesz lacikonyha, kínálnak megyei gasztronómiai különlegességeket és street-food ételeket is, a napközbeni szórakozásról bábszínház, népi kézműves és néptáncbemutatók, délutánonként pedig a helyi zenei együttesek és tánccsoportok gondoskodnak.

 

 

MTI 2015. augusztus 5., szerda 14:27

 

 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing