Hétvégén kezdődik Józsefváros adventi programsorozata

Szombattól négy héten át koncertekkel, kézműves és gasztronómiai programokkal várja a Horváth Mihály téren és a Palotanegyedben az érdeklődőket Józsefváros ünnepi rendezvénysorozata az advent jegyében.

A Horváth Mihály téren felállított pódiumon mesemondók, muzsikusok, zenekarok idézik meg az advent szellemét, de fellépnek kántálók, betlehemesek, tűzzsonglőrök, nemzetközi hírű táncegyüttesek és a Vasas Művészegyüttes Rénszarvas Kórusa is - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Párbeszéd Háza dísztermében advent négy vasárnapján fellép a Makám együttes, a HolddalaNap, Sebestyén Márta, valamint a Misztrál Együttes, a Horváth Mihály téri pódiumon pedig karácsonyi koncertet ad mások mellett a Kolompos, Bognár Szilvia és a Fourtissimo zenekar.

A Józsefvárosi Adventi Galéria estjein ünnepi teázással és az ünnepkört megidéző programokkal várják a betérőket, a Szabó Ervin tértől a Kálvin térig pedig kézműves portékák és ételek-italok vásárával készül a kerület.

A Józsefvárosi korcsolyapálya december 7-től február 5-ig fogadja a sportolni vágyókat a Horváth Mihály téren.

 

MTI 2014. november 26., szerda 17:08


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing