Hétvégén kezdődik Józsefváros adventi programsorozata

Szombattól négy héten át koncertekkel, kézműves és gasztronómiai programokkal várja a Horváth Mihály téren és a Palotanegyedben az érdeklődőket Józsefváros ünnepi rendezvénysorozata az advent jegyében.

A Horváth Mihály téren felállított pódiumon mesemondók, muzsikusok, zenekarok idézik meg az advent szellemét, de fellépnek kántálók, betlehemesek, tűzzsonglőrök, nemzetközi hírű táncegyüttesek és a Vasas Művészegyüttes Rénszarvas Kórusa is - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Párbeszéd Háza dísztermében advent négy vasárnapján fellép a Makám együttes, a HolddalaNap, Sebestyén Márta, valamint a Misztrál Együttes, a Horváth Mihály téri pódiumon pedig karácsonyi koncertet ad mások mellett a Kolompos, Bognár Szilvia és a Fourtissimo zenekar.

A Józsefvárosi Adventi Galéria estjein ünnepi teázással és az ünnepkört megidéző programokkal várják a betérőket, a Szabó Ervin tértől a Kálvin térig pedig kézműves portékák és ételek-italok vásárával készül a kerület.

A Józsefvárosi korcsolyapálya december 7-től február 5-ig fogadja a sportolni vágyókat a Horváth Mihály téren.

 

MTI 2014. november 26., szerda 17:08


Cikkajánló
- Naptárba beírni: Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás!
- Határtalan Kárpát-medencei borünnep a Festetics Palotában december 7-én
- Elindult a nevezés a Central European Beer Awards Nemzetközi Sörversenyre
- Csopaki Kódex
- Újra itt az ősz legizgalmasabb családi rendezvénye: BabaMama és KidExpo 2019

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing