Hetedszer is Márton napi Borfesztivál a Gellértben

2017.10.19. | Kategóriák: Gasztronómia, Bor, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Novemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi eseménye a Danubius Hotel Gellértben!
Az idei borfesztivál a számmisztikát és a bűvös 7-est idézi meg, hiszen ez a szám kiemelkedik a többi közül. A hetes számmal találkozunk többféle időszámításban, vallásban, mágiában, mesében, a magyarság történelmében és szervezetünk ritmusaiban is.

És most, a hetedik Márton napi Borfesztivál gasztro-programjaiban: a 7 Mestersörész butik sörfesztivállal indul a nulladik nap, ahol 7 kiállító mintegy 30 féle sörével alapozhatunk a borfesztiválra. Világraszóló meglepetéssel és a Gasztronómia 7 csodájával nyílik meg újra a Lakosztályétterem, ahol Szulló Szabina és Széll Tamás készíti a 7-fogásos prémium kategóriás menüt. A Gerbeaud-Gundel-Gellért séfjei és sommelier-i olyan borvacsorát kínálnak, ami még sosem volt a magyar gasztronómia történetében, és barangolhatunk Hetedhét ország ízei között a Márton napi Sunday brunchon.

Ismét felvonulnak a híres szálloda összes termébe Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, és kúl koncertek a Gellért Fürdőcsarnokban.

 

Márton nap és borfesztivál? Akkor Gellért!

http://www.borfesztivalgellert.hu/


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing