Háromszáz féle sörrel várja idén látogatóit az Oktoberfest Budapesten

Mintegy háromszáz féle külföldi, hazai és kézműves sör, számos nemzet konyhája és ötvennél is több fellépő várja a látogatókat a müncheni nagy sörfesztivál mintájára rendezett Oktoberfest Budapest rendezvényen október 1. és 4. között az Ötvenhatosok terén.

A több mint 200 éves hagyománnyal rendelkező németországi Oktoberfest mintájára Budapesten harmadik éve rendezik meg a programot, amelynek vendége idén Csehország lesz, így a látogatók a számos kuriózum mellett, legalább ötven cseh sörkülönlegességgel is megismerkedhetnek - hangzott el a program keddi sajtótájékoztatóján.

A kézműves sörök utcájában az ország több mint 30 kézműves sörfőzdéje mutatkozik be, a streetfood világkonyha sátorban pedig számos nemzet jellegzetes sörkorcsolyáit kínálják majd.

A gyerekeket kalandpark várja, a felnőttek szórakozásáról pedig számos koncert gondoskodik majd. A fellépők között lesz mások mellett az Animal Cannibals, a Happy Gang, Vastag Csaba és a sramli zenét játszó Die Adlersteiner, Die Spatze, valamint a Burschen, de mind a négy nap lesz sváb táncház is.

A zárónap díszvendégeként Boney M-slágereket énekel Sheyla Bonnick vendégei, Bársony Bálint és Pély Barna kíséretében.

 

 

MTI 2015. szeptember 22., kedd 18:27

Fotó: tradermagazin.hu


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing