Három Királyfi, Három Királylány Családi Nap

2014.11.05. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A Három Királyfi, Három Királylány mozgalom november 8-án Családi Napot tart a Várban

Ahol a család minden tagja jól érzi magát!

Program

09:00 – érkezés, regisztráció

A Családi nap vendége Hada Zsuzsanna pszichiáter és Varró Dániel költő, műfordító.

A szülők konfliktuskezelés, gyermeknevelés témában hallgathatnak előadásokat, de személyes tanácsadás keretein belül párkapcsolati, életvezetési és munkaügyi kérdéseikre is választ kaphatnak.

A nap folyamán a család minden tagja izgalmas és érdekes programokon vehet részt. A kisebbeket kézműves foglalkozások, játszóház, Pek-torna, mesefoglalkozás, a nagyobbakat drámajáték, társasjáték klub, divattervező foglalkozás, lego-party várja.

Három Királyfi, Három Királylány. HOL Magazin 2014.

Helyszín

Országos Széchényi Könyvtár, 1014 Budapest, Szent György tér 4-5-6.

A résztvevők között sorsolásra kerül egy családi pihenés a Kolping Hotelben, valamint egyéb értékes ajándékok is gazdára találnak!

 

Szeretettel várjuk!

Legyen családbarátabb a magyar társadalom, háruljanak el a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok, kerüljön egyensúlyba a munka és a magánélet! – Ezek a legfontosabb mottói a Három királyfi, három királylány című mozgalomnak.

Egy nemzetközi kutatás szerint ugyanis a magyar társadalom a leginkább családbarát Európában: a magyar fiatalok átlagosan 2-3 gyermeket szeretnének vállalni, de végül csupán 1-2 gyermekük születik. Az önkéntes mozgalom tagjai kitűzött céljaik elérése érdekében olyan projekteket és programokat valósítanak meg, melyek a tervezett gyermekek megszületését segítik elő. Javaslatokat készítenek, hogy a legkedvezőbb feltételek legyenek megteremtve a gyermekvállaláshoz. Mindezeken túl párbeszédet kezdeményeztek a társadalom egyes csoportjai, a politika és a civilek, a munkaadók és munkavállalók között, valamint útnak indították a babazászló és a vándorbölcső programot is.

(A Három királyfi, három királylány mozgalom részleteiről a hivatalos weboldalon tájékozódhat: http://haromkiralyfi.hu/)


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing