Hamarosan nyílik a harmadik VakVarjú Étterem

A népszerű belvárosi étterem és a sikeres budai vendéglő után, a VakVarjú tulajdonosai újabb helyen is megjelennek szolgáltatásaikkal. 2010 nyarán a Lágymányosi Öböl mellett nyílik a harmadik VakVarjú étterem. A Vak Varjú Beach a felkapott dél-budai pihenőpark és szabadtéri rendezvényhelyszín területén, a Duna partján nyitja meg kapuit.

A nívós berendezés, a több száz vendég kiszolgálására alkalmas felszerelések úgy az étterem belső terében, mint az épület előtti teraszon és az azt övező parkban ideális körülményeket garantálnak. A gasztronómia iránt érdeklődők mellett, a helyszín üzemeltetői fejlesztésükkel természetesen a rendezvények megrendelőire is gondoltak. Esküvő, vagy baráti összejövetel, céges családi nap vagy sport rendezvény - a Budapest Party Service szakembereinek bevonásával profi megoldásokat kínálnak.

A tervek szerint a hatalmas terasz a júniusi labdarúgó világbajnokság idejére már várja vendégeit. Az időjárástól is függően, a helyszín szeptember végéig tart nyitva.

További lehetőségekről, vagy részletekről örömmel ad tájékoztatást a rendezvényhelyszín képviselője.
Sziládi Balázs +361 4299975, +3620 9774890, balazs.sziladi@budapestps.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing