Hamarosan kiderül, ki lesz az év Bárzongoristája!

2014.05.07. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Kultúra

Pénteken este kiderül, hogy ki az Év Bárzongoristája! Május 9-én 19 órától kezdetét veszi a New York Bárzongorista Verseny döntője, amelyben az 5 eddig továbbjutott versenyzője méri össze tudását. Természetesen most is számíthatunk a zsűrire, de ezúttal Szentpéteri Csilla zongoraművésznő, Nyári Károly zongoraművész és Esze Jenő tanár úr szereplése is emeli a gála fényét, a zsűri tagjai a jeles alkalomból saját produkciókkal készülnek. 

Nem feledkezünk meg a korábbi nyertesről, Berki Artúrról sem. A 2012/13-as év Bárzongoristája kitűnő zenei összeállítással várja vendégeinket.

A gála méltó zárása lesz az idei eseménysorozatnak, amely egyébként szerves része a 120 éves New York Palota kulturális programkínálatának. Mivel a nagy érdeklődés miatt a Világ Legszebb Kávéháza területileg kevésnek bizonyul, ezért az estet a Budapest Boscolo Roma termében rendezzük meg. Vendégeink a zene öröme mellett különleges vacsorát is élvezhetnek a szavazás szünetében. Mint mindig, most is számítunk véleményükre, így ízlésük nagymértékben járul hozzá a nyertes kiválasztásához.

A versenyzők két körben mutathatják be tudásukat. Elsőként egy kötelező listáról választ számukra előadandó darabot a zsűri, majd két szabadon választott dal közül – szintén a zsűri megjelölése alapján – játsszák el az egyiket.

Az előző négy forduló eredménye, valamint a zsűri, a vendégek és az internetes szavazók ítélete alapján a döntőbe a következő versenyzők jutottak:

Balogh Dezső, Banyák Gyula, Banyák József, Csipkés Sándor, és Pikács István.

Regisztráció: Fetter Nóra - sales16@budapest.boscolo.com

Részletek: www.barzongorista.hu

http://www.facebook.com/barzongorista

 

A New York Café Bárzongorista verseny szorosan illeszkedik a 120 éves New York Palota kulturális programsorozatába. A részletekről a www.newyorkcafe.hu oldalon olvashatnak.

 


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing