Halászbástya étterem

A Halászbástya Étterem nem egyszerűen egy étterem: egy hangulat, egy érzés kifejezése, amit leírni sokkal bonyolultabb, mint kipróbálni és részesévé válni…

A Budai Várnegyed ékszere, a Halászbástya ma már nem a védelmet szolgálja. A lélegzetelállító budai panorámával, remek konyhával várja vendégeit. A nemrégiben átalakított Halászbástya Étterem klasszikusan elegáns találkozóhely ebédekhez és vacsorákhoz. A pazar termek, a varázslatos panoráma és a magas színvonalú kiszolgálás tökéletes választás az élet nagy pillanataihoz.
A múlt feléledt: a megkapóan berendezett történelmi atmoszféra minden pillanatot tökéletessé tesz.

Halászbástya étterem. HOL Magazin 2011.

- Autóval érkezőknek kedvezményes parkolási lehetőség a Hilton szálloda parkolójában, vagy parkolás a Hunyadi úton, ahonnan személyliftünkkel érkezhetnek az Étterembe.

- Taxival érkezve a Mátyás Templom bal oldala mellett kiszállás egészen a Étterem lépcsőjénél

- Tömegközlekedéssel: 16-os busszal elérhető a Moszkva térről, akár a Deák térről, leszállás a Szentháromság tér (Mátyás Templom) megállónál. Illetve utazás a Budavári Siklóval, ahonnan hozzávetőlegesen 10 perces sétával közelíthető meg az Étterem.

Részletek, kapcsolatok a helyszinonline.hu oldalain >>>

Halászbástya étterem. HOL Magazin 2011.


Cikkajánló
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Kés-Villa-Buda: ELKÉSZÜLT BUDA ÉTLAPJA
- Hello Buda! A Stand25 megérkezett!
- Debrecenben nyílik a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing