Hálaadás-napi brunch a Corinthiában

A Hálaadás az Egyesült Államokbólban az egyik legfontosabb ünnep, melynek során az őszi betakarítások után adnak hálát Istennek a termésért és ilyenkopr egy nagy lakoma keretben gyűlnek össze a családok és barátok. Miután november legvégére esik, tulajdonképpen a karácsonyi szezon nyitánya is egyben. A Corinthia Hotel Budapestben november 24-én vasárnap kerül megrendezésre a Hálaadás napi témájú brunch, melynek főszereplői természetesen a pulykából készült ételek lesznek. A hatalmas büféválasztékban olyan finomságok szerepelnek majd, mint

... pulykaleves, sült pulyka, borjúláb, töltött liba, puncs, sült gesztenye és forralt bor. A körítés, a díszlet és a jelmezek ennek az eseménynek a hangulatát árasztják majd. Egy drámai méretű 1 méteres jégből kivágott angyal fenyőtobozokkal és örökzöldekkel körülölelve adja meg a hely varázsát.

 

Időpont: 2013. november 24 12:00-16:00

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Brasserie&Atrium Étterem

Ár: Ár: 8,900 Ft/fő, gyermekeknek 6-14 korig 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes

A parkolás ingyenes a szálloda garázsában


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing