Ha hagyomány, trend, fürdők és sport: akkor Budapest

2015.11.27. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Wellness, Életmód

A Magyar Turizmus Zrt. nem mindennapi, de annál szemet gyönyörködtetőbb fotósorozattal kívánja bemutatni, hogyan találkozik Budapesten a hagyományos és a trendi, a patinás stílus és a fiatalos lendület. A budapesti fürdők népszerűsítése a célja annak a fotósorozatnak, amelyen VB-kvalifikált magyar fitnesz versenyzőink hívják fel a figyelmet sportáguk, és két fővárosi fürdő, a Rudas és a Széchenyi egyedi szépségeire. 

A fotósorozat a Magyar Turizmus Zrt., a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., valamint a Magyar Testépítő és Fitnesz szövetség összefogásának eredménye. A fürdővendégeknek, turistáknak nem mindennapi látványban volt részük a fotózás két napja alatt, amelyet lelkes tapssal, esetenként ovációval jutalmaztak.

Fitness fotózás Budapest fürdőiben. HOL Magazin 2015.

A Fitnesz Világbajnokságot beharangozó sajtótájékoztatón Dr. Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója örömmel jelentette be: Budapest a világ egyik vezető sportszakmai hírportálja, a Sportcal legújabb publikációja szerint 35 helyet lépett előre a „legsportosabb városok” versenyében is, így jelenleg a 12. helyen áll. A listán Budapest megelőzte például Los Angelest (27.), vagy Rómát (32.) is. A lista az alapján állt össze, hogy az elmúlt hét évben mennyi és milyen sporteseményt rendezett egy város, illetve, hogy a következő hét esztendőben milyen versenyeknek lesz a házigazdája.

Fitness fotózás Budapest fürdőiben. HOL Magazin 2015.

A hazánkban megrendezendő minden sportesemény hozzájárul az ország pozitív nemzetközi megítéléséhez, az imázsépítéshez, továbbá közvetlen és közvetett módon is erősíti a turizmust Magyarországon. Egy adott eseményre a világ, vagy a kontinens több országából sportolók, kísérők, szervezők érkeznek Magyarországra, akik turisztikai szolgáltatásokat vesznek igénybe. A nemzetközi sportesemények a fogadóterület turizmusa számára addicionális turisztikai forgalmat generálnak, ami szezonhosszabbító, bevételnövelő hatású. Mindemellett olyan promóciós lehetőséget biztosítanak Magyarország számára, amely növeli a nemzeti marketingtevékenység hatékonyságát is.

 Fitness fotózás Budapest fürdőiben. HOL Magazin 2015.

A szokványosnak nem mondható képsorok ötlete a Magyar Turizmus Zrt-ben a Fitnesz Világbajnokság kapcsán merült fel, amelyre – a sporttörténelemben először – Magyarországon került sor november 13 és 16. között. Köztudott, hogy hazánk nem csak kiváló ételeiről, csodálatos tájairól, a pálinkáról, a szürkemarháról, a gyógyvizeiről híres; sokan úgy tartják, a magyar nők a világon a legszebbek, és fiainkra is méltán büszkék lehetünk. A Széchenyi és a Rudas fürdő vendégeinek nem mindennapi látványban volt részük a fotózás két napja alatt. Az éppen szabadidejüket nálunk töltő vendégek arcára nem csak mosolyt sikerült csalni versenyzőinknek, elismerésük jeléül tapssal és dicsérő szavakkal is illették őket. A vállalkozóbb kedvű turisták még egy-egy fotó erejéig csatlakoztak is a magyar versenyzőkhöz. Ahogyan egy idősebb magyar fürdővendég fogalmazott: „Ha kétszer annyiba került volna a belépő, ma az is megérte volna!”

De beszéljenek inkább a képek, nézzük csak meg, hogyan alkotnak utánozhatatlan harmóniát egymással a Széchenyi és a Rudas fürdő nagy múltú falai és medencéi, valamint a sportos magyar fiatalok.

 Fitness fotózás Budapest fürdőiben. HOL Magazin 2015.

Itthon.hu cikk: http://itthon.hu/uti-tippek/-/article/furdoajanlo-a-magyar-fitness-valogatottal

Blogposzt: http://itthon.blog.hu/2015/11/27/fitness-bajnokok_a_rudasban_es_a_szechenyiben

Facebook galéria: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.979239958803255.1073741845.169095983150994&type=1&l=873002f11e&__mref=message_bubble

 Fitness fotózás Budapest fürdőiben. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing