Gyógyszálló épült Demjénben

2013.01.09. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Cascade Resort & Spa elnevezéssel négycsillagos hotel épült a Heves megyei Demjénben, elsősorban a helyi gyógyfürdő vendégeinek kiszolgálása érdekében - tájékoztatta az MTI-t az észak-magyarországi fejlesztési ügynökség médiareferense.

A 900 millió forintos beruházás megvalósításához 267 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében a beruházó Demjén Termálfürdő Kft. - közölte Martini Emil.

A beruházás célja, hogy a meglévő fürdő, illetve az épülő barlangfürdő látogatóit több napon keresztül helyben tartsák és magas színvonalon kiszolgálják szállásigényüket - tette hozzá.

Elmondta: a község határában, az Egerhez közeli Termál-völgyben 2007 óta működik a 10 hektáros területen kiépült Demjéni Gyógyfürdő és Aquapark, amely 690 méterről feltörő 68 fokos termálvízzel várja a vendégeket.

A társaság tulajdonosai, az 50 szobás, 106 férőhelyes négycsillagos szálloda, illetve a jelenleg még épülő barlangfürdő átadásától azt várják, hogy öt év múlva a látogatók száma meghaladja az évi százezret.

A projekt megvalósításának köszönhetően 30 új munkahely jött létre a társaságnál - mondta Martini Emil.

 

 

MTI 2013. január 7., hétfő 15:24


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing