Gyógyászati nyílt nap és életmód tanácsadás Zalakaroson

A Zalakarosi Fürdő is csatlakozott a Magyar fürdőkultúra napja programjaihoz. Október 13-án ez alkalomból a Zalakarosi Fürdő vendégei zalakarosi gyógyvízből készült krémeket, pakolásokat próbálhatnak ki, illetve egészség- és életmód napon vehetnek részt. 
Utóbbi keretében ingyenes állapotfelmérést végeznek a gyógyászati részleg munkatársai. A vérnyomás-és testzsír százalék mérés mellett ezúttal első alkalommal nyílik mód arra, hogy a vendégek teljesen ingyen kipróbálják a „dobozba zárt  gyógyerőt”, azaz a Zalakarosi gyógyvízből készült krémeket.

A programok további részeként szombaton „nyílt nap” keretében a vendégek minden kérdésükre választ kaphatnak majd, többek között arra, hogy miként vehetik igénybe a fürdő kínálatában szereplő gyógykezeléseket.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) finanszírozásának köszönhetően ugyanis a páciensekre csak minimális anyagi teher hárul. A fürdőn nincs hosszas várólista, nem kell hetekre, hónapokra előre időpontot kérni, mint a legtöbb kórházban, érkezés után pedig sorszám alapján szólítják be a pácienseket a fürdő saját reumatológiai járóbeteg szakrendelésére, ahol személyre szabott terápiát dolgoznak ki számukra.

A nyílt nap célja az, hogy minél szélesebb körben megismertethessék a vendégekkel ezt a lehetőséget, és beépíthessék mindennapjaikba a balneoterápiát. 

Kuriózumnak számítanak a zalakarosi gyógyvízből készült krémek-pakolások, amelyeket első ízben próbálhat ki a nagyközönség az élményfürdőben felállított egészségpultnál a Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából. 

A Magyar Fürdőkultúra Napján Katus Attila, négyszeres aerobik világbajnok, Zalakaros Egészségturisztikai Nagykövete is részt vesz, aki vízi aerobik órát tart és hasznos életviteli és táplálkozási tanácsokkal látja el a vendégeket.

 

További információ:

 

Bogdán Amanda
marketing ügyintéző

 

Gránit Gyógyfürdő Zrt.

H-8749 Zalakaros, Thermál út 4.

Központi telefon: +36 93 340 420

Központi telefax: +36 93 340 318
Központi email: info@furdo-zalakaros.hu

Személyes email: marketing@granitzrt.hu


Cikkajánló
- A talajban rejlik a szatmári szilva titka
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- 50 éves a KVIK!
- Az AsiaCenter nyuszija Húsvétkor is kedveskedik!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing