Gyermeknap - Színes programok a Városligetben


Koncertekkel, lovasterápia-bemutatóval és egyéb színes programokkal várja az érdeklődőket május 24-én és 25-én a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és a Fővárosi Önkormányzat ingyenes gyermeknapi rendezvénye a budapesti Városligetben.

Az eseményen fellép mások mellett Rutkai Bori és együttese, Gubás Gabi és a Szeleburdi Színház, a Kaláka együttes, a Madách Musical Táncművészeti Iskola, a MÉZ együttes és a MintaPinty Zenekar - közölte az NGYSZ az MTI-vel.

A rendezvényen a gyerekek megismerhetik egyebek mellett a biztonságos közlekedés alapjait és az önálló közlekedéshez szükséges magatartásformákat, lovasterápiás és kutyás bemutatót láthatnak, valamint focikupán, arcfestésen, kézműves foglalkozásokon és különböző vetélkedőkön vehetnek részt.

A Magyar Honvédség színes előadásokkal, fegyver- és harckocsi-bemutatókkal csatlakozik a rendezvényhez, a Biztonságos Internet Program (SIP) sátrában a biztonságos internethasználathoz kapcsolódó számítógépes és kvízjátékokkal, tanácsadással és felvilágosító előadással várnak minden érdeklődőt.

A Nemzetek Utcájában számos ország nagykövetsége, illetve kulturális intézete mutatja be kulturális és gasztronómiai sajátosságait. Az NGYSZ nőgyógyászati szűrőkamionjában szaktanácsadás és tájékoztatás, az OTP Bank fogászati szűrőbuszában szűrés zajlik majd, a Magyar Vöröskereszt pedig véradásra vár minden 18 és 60 év közötti önkéntest.

A kétnapos programra tavaly mintegy 400 ezer gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe.

 

 

MTI 2014. május 18., vasárnap 10:14
Fotó napimama.hu 


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing