Gyereknap a Petneházy Sunday Brunch-on

Még gondolkodik, hol töltse el a gyereknapot családjával? Látogasson el a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Éttermébe, ahol nyugodt környezetben, zöldövezetben, családias hangulatban ünnepelhetik a család legkisebb tagjait. A május 27-i Sunday Brunch a gyereknap jegyében telik, ahol a legkisebbeket színes kiegészítő programokkal várjuk. A lurkók felesleges energiájukat ugráló várban vezethetik le, majd miután kellemesen elfáradtak, lufi hajtogató bohócunk mindenkinek elkészíti kedvenc állatkáját.

A vasárnapi ebéd ételsorának összeállításakor séfünk elsősorban a gyerkőcök ízlését tartotta szem előtt, így biztosan minden csöppség megtalálja a kedvére valót. Hiszen ki ne szeretné a Rákuram herkentyűburgerét, Garfield húsos lasagne-ját, és a napközis piskótát? Gondolva a felnőttekre is, természetesen e-heti ajánlatunkból sem maradnak ki a látványos fogások, úgy, mint például a grillezett csirkemell séfünk által frissen készített kovászos uborkával vagy a faszénen sütött kürtös kalács.

 Petneházy Sunday Brunch. HOL Magazin 2012.

Egy kiadós ebéd után a család minden tagja kikapcsolódhat a Petneházy Rendezvénypark wellness szolgáltatásainak igénybevételével, amelyekből minden vasárnapi ebéden résztvevő vendégünknek 25% kedvezménnyel kedveskedünk. Beltéri medencével, kültéri élmény- és gyermek-medencével, szaunával és masszázsszolgáltatásokkal várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

 Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Szakadjon ki a belváros nyüzsgéséből, várjuk a Budai hegyek oxigén dús, friss levegőjén, ahol gyorsan kipihenheti a hét fáradalmait, gyermekeit pedig biztonságos, természetes környezetben tudhatja. Foglaljon asztalt most a gyereknapi Sunday Brunchra!

Az étterem elérhetősége: +36-1- 391-8019


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing