Groupama Aréna - a legek stadionja

Európa egyik legmodernebb stadionja, a Groupama Aréna megnyitásával Budapest egyedülálló multifunkciós rendezvényhelyszínnel gazdagodott. Az impozáns aréna különleges tereivel és teljes körű vendéglátó szolgáltatásaival ideális terepet nyújt a legkülönfélébb eseményeknek, legyen szó üzleti és magán-, kulturális vagy sporteseményről, konferenciáról.

Impozáns külső

A Groupama Aréna sok tekintetben a legek stadionja. Ez az elmúlt évben Magyarországon felépült legnagyobb középület, ami rekord gyorsasággal, a régi stadion bontásával együtt mindössze 14 hónap alatt, a kitűzött határidő előtt 2,5 hónappal készült el. Az építkezéshez 60 ezer köbméter földet mozgattak meg, és közel 24,5 ezer köbméter betont használtak fel. Az egyedi építészeti megoldásokat rejtő épületben található az ország legnagyobb acélszerkezete: a 2708 tonnányi fémből 3 Lánchidat lehetne felépíteni.

A környezetbarát épületkomplexumba a régi stadion szerkezetét is beépítették, a napkollektorok mellett a fűtést szennyvízhő-hasznosítás segíti, valamint az úgynevezett szürkevíz és az esővíz is hasznosításra kerül. A stadion méltó dísze az előtte felállított kortárs képzőművészeti alkotás, Szőke Gábor Miklós monumentális munkája, a 15 tonnás és 16 méter szárnyfesztávú acélsas, a legnagyobb madárszobor Európában.

Groupama Arena. HOL Magazin 2014.

Sokoldalú rendezvényhelyszín

A Groupama Aréna egy Magyarországon még újdonságnak számító koncepciót testesít meg. A nagy múltú nyugat-európai sportegyesületek csúcsmodern arénáihoz hasonlóan az épület egyszerre több funkciót is betölt. Az üzleti, sport és kulturális rendezvényekhez egyaránt ideális létesítményben a stadion mellett vendéglátóhelyek, a Fradi Múzeum és több rendezvényterem is helyet kapott.

A bérelhető termek 20-tól akár 1400 főt is képesek befogadni. A legnagyobb, 1700 m2-es helyiségből közvetlen kijárat nyílik a VIP lelátóra, és 500 fős kerek asztalos vagy 800 fős széksoros elrendezés is megvalósítható itt. A rendezvényekre az Aréna teljes körű vendéglátó szolgáltatásokat nyújt. A stadiont az elhelyezkedése is kitűnő rendezvényhelyszínné teszi. A közeli metró- és villamosmegállók, a nemzetközi buszpályaudvar mellett az M5-ös autópálya és repülőtér felől is egyszerűen megközelíthető. Az autóval érkezőket közel 900 parkolóhely várja.

Groupama Arena. HOL Magazin 2014.

Bérelhető pálya

A 23.800 férőhelyes stadion különlegessége, hogy szinte minden tere igénybe vehető rendezvények szervezésére, beleértve a füvet és az öltözőket. A fűthető pálya gyepszőnyege egyedi technológiával készült, kifejezetten a stadion klímájára optimalizált fűmagkeverék felhasználásával. Az épületben található 220 LCD kijelző a meccsek és rendezvények követését, különböző információk és reklámok megjelenítését segítik. A stadion egész területén ingyen Wi-Fi hálózat érhető el. Az itt szervezett rendezvényekhez extraként stadiontúra, látogatás a Fradi Múzeumban, és a Fradi játékosaival zajló programok is igénybe vehetők.

Kapcsolat:

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 129.

Weboldal: www.groupamaarena.com

E-mail: rendezveny@groupamaarena.com

Gerebics Zoltán: +36 30 942 99 02, Benke Kata: +36 30 336 17 96


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing