Gróf Széchenyi Rendezvényhajó

A Gróf Széchenyi Rendezvényhajó Budapest jelenleg egyetlen működő lapátkerekes, kétszintes hajója, amely akár 400 vendég egyidejű ellátásáról képes gondoskodni. Rendezvényhelyszínként, esküvői helyszínként is páratlan lehetőségeket kínál.

Az intarziával gazdagon díszített oldalfalak, a metszett üvegű bronzcsillárok, az egyedi tervezésű padlószőnyeg, a luxus-jachtokról ismert teakfa borítású fedélzet, az ólomkristály poharak, valamint az exkluzív angol porcelánétkészletek egyedi hangulatot kölcsönöznek akár exkluzív esküvőknek, mint konferenciáknak és egyéb céges rendezvényeknek. Nagypolgári hangulatot idéző faborításaival, faragott díszítőelemekkel, kényelmes szövetkárpitozású ülőbútorokkal ötvözi a múlt század eleganciáját és a modernkor rendezvénytechnikai vívmányait.

Különlegességet kedvelő vendégeik a főfedélzeti folyosóról megcsodálhatják az eredeti gépházat, valamint a működő lapátkerekeket.

Az emeleti rendezvényterem, a 400 négyzetméteres Lánchíd terem közel 220 vendég befogadására képes. Az Akadémia terem és a Szalon terem lehetőségeit kihasználva a rendezvényhajó összetett rendezvények befogadására is alkalmas, vagy termeiben több rendezvény is megjelenhet egy időben.

A hajó könnyedén megközelíthető autóval a pesti rakparton. Tömegközlekedéssel a 2-es, 4-es és 6-os villamosok Jászai Mari téri megállójától gyalogosan az Árpád-híd felé, illetve a 75-ös és a 76-os trolibuszok Szent István parki megállójától néhány percre található.

Több információ is elérhető a rendezvényhelyszín adottságairól a helyszinonline.hu oldalain >>>

Kapcsolatfelvételhez, ajánlatkéréshez kattintson ide >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing