Grillezzen a Petneházyban….ne csak nyáron!

A grillezés napjaink egyik népszerű fogadásformája, hiszen ellentétben a kötött, formalitásokkal teli eseményekkel, egy lazább, kötetlen hangulatú estét biztosít. Egy grillpartyval egybekötött partnertalálkozón Ön garantáltan személyesebb kapcsolatot alakíthat ki partnereivel, segítve ezzel az együttműködést az üzleti életben. A kötetlen beszélgetések elősegítésére a Rendezvénypark panoráma teraszán különböző stílusú lounge bútorok helyezhetők el.

Amennyiben csapatépítőről van szó, nem is kell jobb szórakozás, mint egy főző- vagy grillverseny. A Petneházy Rendezvénypark abban különbözik más hasonló főző helyszínektől, hogy a csapatoknak lehetőségük van a páratlan természeti adottsággal rendelkező zöldövezetben elkészíteni a műveket. Az irodai légkörből kiszakadva a munkatársak közötti kapcsolatok mélyülnek, és közös élmények szerezhetők, így a csapatépítő még hosszú ideig beszédtéma maradhat az irodában is. A főzőverseny során a Petneházy séfje - folyamatosan a program során – jelen van, és végig tippeket ad, igény esetén segít, de a főzést önállóan a résztvevők végzik.

 Grillparty a Petneházy Rendezvényparkban. HOL Magazin 2012.

A grillezés a Petneházy Club Hotelben megoldható az újonnan épült kültéri, egyedi sütögetőben, amelynek része egy látványkemence, egy füstölő, egy bográcsállás, egy klasszikus sparhelt és hasznos munkafelületek, így az elkészült grill remekek mellé választható kenyérlángos sütés kemencében, hagymapirítás, illetve friss házi cipók készítése. Amennyiben ennél nagyobb kapacitásra volna szükség, különböző méretű Weber grillek használatára is lehetőség van. Ezek a grillek még a kezdő háziasszonyokból is mesterszakácsot varázsolnak egy pillanat alatt. Ezt a sikerélményt tudja a Petneházy biztosítani, ami még fokozható szakértő séfek (pl.: Serényi Zsolt) közreműködésével. Lehetőség van előre egyeztetve egyedi menüsorok megalkotására illetve különleges technikák bevonására a látvány és ízek elérésére.

 Grillezés a Petneházyban. HOL Magazin 2012.

Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a kültéri grillezést, a Rendezvénypark teraszkapcsolatos termében található beépített grill pult az év minden szakában használható, így a Petneházy egy igazi négy évszakos grillparty helyszín.

 Grillparty profi szakács közreműködésével. HOL Magazin 2012.

Kérjen ajánlatot most grillpartyra, látogasson el a Petneházyba!

Közvetlen elérhetőség: Zsótér Anna; + 36-30-633-3028; rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Céges családi napok és vállalati nagyrendezvények a legszebb balatoni környezetben
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Kemencés parti a Dunakanyarban!
- Indul a MAHART Passnave zenés-vacsorás sétahajójárata

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing