Greenfield Hotel Golf and Spa

A Greenfield Hotel Golf & Spa****superior Magyarország első 18 lyukú „championship” minősítésű golfpályája mellett helyezkedik el. A golfpályát nem csak profi játékosoknak ajánljuk, a pálya közelsége kitűnő lehetőség azoknak is, akik egyszerűen csak ki szeretnék próbálni a játékot, akár csoportosan csapatépítő program formájában. A szálloda saját zöld területe is remekül alkalmas érdekes és izgalmas outdoor programok lebonyolítására.

Az üzleti útra érkezőket 360m2-es konferenciarészleg várja, ahol a legnagyobb terem (201m2) befogadóképessége eléri a 240 főt. A két részre osztható terem mellett 3 további szekció is rendelkezésre áll.

Greenfield Hotel Golf & Spa. HOL Magazin 2013.

A szállodánk egyedisége közé tartozik a „Greenfield all inclusive ellátás”, így a vendégek a teljes ellátás mellett egész napos korlátlan alkoholmentes italfogyasztásban részesülnek, a vacsora ideje alatt pedig csapolt sör és folyóbor is gazdagítja a kínálatot. A „Greenfield all inclusive ellátás” így teszi lehetővé, hogy a résztvevők korlátozása nélkül a rendezvény költségei kiszámíthatóak legyenek.

A szakmai program után pedig a 3.500m2-es wellness és szaunavilág nyújtja a teljes kikapcsolódás élményét.

 

http://greenfieldhotel.net/


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing