Green Door, egy klub mindenkinek

A Kálvin Tér szomszédságában várunk páratlan hangulatú pincehelyiségünkben. Legyen szó bankettről, céges buliról, vagy bárminemű magán jellegű rendezvényről, nekünk nem ez lesz az első. Ha Neked igen, nagyon szívesen segítünk kitalálni, hogyan lesz minden vendégednek felejthetetlen az az este.

Változatos menüajánlataink között találhatsz tapasokat, finger food-ot, hideg és meleg ételeket felvonultató büféasztalos ételsort, de ha pálinka vagy borkóstolást szeretnél, készséggel állunk rendelkezésedre. Páratlan italkínálattal rendelkezünk, kiváló magyar borok, pálinkakoktélok és több mint 300 féle pálinka között szakértő személyzetünk segítségével mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb tételt. Segíts Nekünk! Választd ki a kedvenc italodat, hogy a Te estéden az lehessen az akciós termék.

Zenés rendezvényed megszervezésében is szívesen segítünk, számtalan dj, szóló énekes, stand up-os, jazz zenész lépett már föl nálunk, megrendelőink általános megelégedettségére.

Keress minket bizalommal, hogy egy estére csak Neked és társaságodnak nyíljon ki a zöld ajtó.

Részletes információk a helyszín adottságairtól a Specialista oldalain >>>

 

Végső Állomás Kft.

Budapest 1093 Gönczy Pál utca 6.

Tel: +36/1-9516598

Mobil: +36/20-541-8440

e-mail: info@greendoor.hu


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Céges családi napok és vállalati nagyrendezvények a legszebb balatoni környezetben
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Kemencés parti a Dunakanyarban!
- Indul a MAHART Passnave zenés-vacsorás sétahajójárata

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing