Golfissimo Rendezvénycsarnok

Korábbi cikkünkben már felhívtuk olvasóink figyelmét egy új, kialakítás alatt álló új-budai rendezvényhelyszínre. Az októberre megnyitó hatalmas rendezvénycsarnok mintegy 3,000 négyzetméteren, számos technikai és kényelmi felszereléssel várja a rendezvényt szervezőket. Mint tömegközlekedéssel, mint személygépkocsival jól megközelíthető, így óriásrendezvények, koncertek, előadások, vagy nagy létszámú céges rendezvények helyszíneként is megállja a helyét.

Az épület legfelső szintjén elterülő, nagy méretű kupolával fedett csarnok impozáns belmagassága bármely rendezvény befogadására megfelelő lehet. A hatalmas színpad előtt akár 1000 vendég is helyet foglalhat széksorosan úgy, hogy a csarnok nagyobbik fele még mindig szabad - lehetőséget teremtve úgy a vendéglátás, mint egyéb opcionális rendezvényelemek számára. Konferenciák esetén a szakmai kiállítók vagy szponzorok standjai, koncertek vagy előadások alkalmával italpultok vagy lounge-szigetek elhelyezésének sincs térbeli akadálya.

Bár a legtöbb helyszínhez hasonlóan a beltéri füstölés itt sem megengedett, mégsem kell az utcára küldeni a dohányzó vendégeket. A csarnok melletti méretes terasz akár a cigarettázásra, akár kisebb programelemek megjelenítésére lehet alkalmas.

A frissen kialakított mosdóblokk kapacitása is lépést tart a helyszín befogadóképességével.

A csarnok melletti, több száz autónak is befogadni képes parkoló megegyezés szerint akár szabadtéri helyszínként is értelmezhető, így családi napok, sportrendezvények, gyerekprogramok ideális felülete lehet.

Rendhagyó módon az ajánlott catering-partner a fesztivál-vendéglátás nagyja, Katlan Tóni és csapata. De ez nem jelent kizárólagosságot - megegyezés szerint a helyszínen más party service is megjelenhet.

Golfissimo Rendezvénycsarnok. HOL Magazin 2011.

Technikai adatok: 6 lábas Tomcat, riggelt hangrendszerrel, 6-8 út 31 sávos grafikus eq-val ellátott monitor körrel, 12 csatornányi dinamika, Shure, Sennheiser, AKG, Audio Technika mikrofonokkal, igény esetén mikroport, fülmonitor rendszerrel (ez természetesen feláras) hasznos színpadterület kb 100 nm.

Kapcsolat: info@helyszin.info vagy +3630 9994299


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing