Geszler-sikerek a Móri Bornapokon

A Móri Bornapok az országos borrendezvények közül számunkra a legkedvesebb, hiszen móri borászatként mindig hazabeszélünk. Nagyon sokat készültünk rá, csütörtökön még szüreteltünk pénteken már bornapoki vendégfogadásra készen álltunk, ebből a család minden tagja kiveszi a részét, hiszen két helyszínen is vártuk a Mórra látogató borkedvelőket.

Október 4-én pénteken adta át Fenyves Péter, Mór polgármestere az év legjobb móri Ezerjójának járó Mór város bora címet, melyet a Geszler Családi Pincészet két testvérborászának, Geszler Józsefnek és Imrének. A nagy dicsőségen kívül, ezzel a címmel az is jár, hogy a címkén használni lehet a város címerét.

Mór Város Ezerjó Bora 2013 díjátadás. HOL Magazin 2013.

A Móri Bornapok főszereplője, illetve utána egész évben Mór arca, háziasszonya a móri borkirálynő, akit a bornapok péntek estéjén választanak meg a borkirálynő választáson, mely egy borelméleti, gyakorlati verseny. Idén a Geszler Családi Pincészet képviselője Geszler Csilla nyerte el ezt a megtisztelő címet, akinek egyébként választott bora a Móri Ezerjó 2012- Mór Város Bora volt, és aki civilben nyomozó. Most ő képviseli mind Mórt, mind a borvidéket országszerte amerre meghívást kap, viszi a móri borok jó hírét. 

Geszler Csilla móri borkirálynő a szüreti felvonuláson 2013. HOL Magazin 2013.

Ez a díj ugyan eltörpül a fentiek mellett, de nekünk legalább olyan fontos a jó borok mellett, hogy milyen miliőben kóstolják azokat vendégeink. Évről-évre nagyon készülünk a bornapos faház és pince dekorációra, kitaláljuk a koncepciót és megvalósítjuk kedves barátunkkal Kelemen Mónika Kövirózsa Virágüzlet tulajdonos virágkötőjével. Idén a családunk történetére koncentráltunk és a régi és mostani képekből készítettük a díszítést az őszi Vértes színeivel kombinálva. A móri Borbarát Hölgyek Egyesülete a leghangulatosabb faháznak minősítette. Köszönjük szépen!

Bornapi faházdíszítés. HOL Magazin 2013.

Fotók Hrubos Zsolt és Zelovits Gábor.


Cikkajánló
- DWWA Best in Show díjat nyert a Juliet Victor
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Igazi hungarikummal, lélegzetelállító környezetben ünnepelhetik a borok szerelmesei az államalapítás ünnepét.
- Tokaji Tavasz Tállyán

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing