Geszler Királyleányka a Nemzeti Borválogatottban

2013.11.26. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A Geszler Családi Pincészet közleménye:
Ismét egy jó hír, egy jó borról. A Nemzeti Borkiválósági Program fehérboros Országkóstoló elnevezésű felhívására mi is neveztünk pár Geszler-bort, szeretjük megmérettetni magunkat. 2012-es száraz Móri Királyleánykánk bekerült a Nemzeti Borválogatottba, azaz az Országos Borbíráló Bizottság Magyarország legjobb fehérborai közé választotta Királyleánykánkat.

A Móri Borvidékről még Miklós Csabi került be. A Királyleánykát a Móri Borvidékre id. Geszler József hozta be, így ezért is megható nekünk ez a díj, mert nagyon örülne neki édesapánk, ha ezt megérhette volna, hogy az egyik kedvenc fajtája ott van a legjobb 236 között.

A borválogatott borai matricát kapnak, valamint bekerülnek egy exkluzív magyar és angol nyelven is megjelenő kiadványba, ezáltal a fogyasztók is könnyebben azonosíthatják a kiváló borokat.

A teljes fehérboros lista itt érhető el: http://www.vinoport.hu/?node=6225

Bővebben a Nemzeti Borkiválóság Program fehérboros kiadványáról, a programról, amit ingyenesen lehet is igényelni, ill. keresni a borkereskedésekben: http://www.kormany.hu/.../hirek/nemzeti-borvalogatott

Következik a ROSÉ Országkóstoló, melyre szintén nevezni szeretnénk egy új 2013-as tételünkkel.

Geszler Borválogatotti Oklevél. HOL Magazin 2013.l


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Libamájról és borokról. Szöghy Ottó ajánlásai
- Beszáll az e-kereskedelembe Váradi József
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing