Gengszter-romantika, elegancia, fantasztikus színpadi show

2013.12.03. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A Fonogram díjas Group n Swing Zenekar a MÜPA meghódítása után a MOM Kulturális Központ színpadán várja december 27.-én a felhőtlen szórakozásra vágyó publikumot.
A zenekar dívája, Mihályi Réka és szívtiprója, Gájer Bálint gondoskodnak arról, hogy a női- és férfiszívek egyaránt doboghassanak valakiért az előadás folyamán. A big bandes hangzáshoz, hangulathoz tartozó erőteljes fúvós szekció nemcsak zenei tudásával, hanem humorérzékével is hozzájárul ahhoz, hogy igazi színpadi showban részesüljön a közönség.

A klubokból már ismert fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép – melynek a háttérben kivetített különféle vizuáltechnikai elemek, gondosan kiválasztott fények, színházi előadást idéző kellékek, valamint egy fekete 1938-as évjáratú Chevrolet old timer is részét képezi – és a zenével együtt rezdülő, a boogie lüktetését és a swing lendületét zsigerből érző táncosok.

Ami a repertoárt illeti, a klasszikus örökzöldek mellett mindkét lemezükről „Swing amíg élek”, „Botrány” (utóbbi az Év Szórakoztató zenei albuma kategóriában Fonogram díjat kapott) hallhatják kedvenceiket a zenekar rajongói.

HOL Magazin 2013.

HOL Magazin 2013. 

Réka és Bálint nemcsak káprázatos hangjukat csillogtatják meg, hanem táncukkal és szellemes összekötő szövegeikkel az emberi érzelmek számtalan aspektusát mutatják be az est folyamán. Mosoly és könnyek – mindkettőre számíthat a közönség. Olyan este lesz ez, ahonnan garantáltan jó érzéssel távoznak, és örökre szívükbe zárják a Group n Swing zenekart.

HOL Magazin 2013.

HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing