Gasztronómiai Rendezvényprogramok

Ízek Ízekre Szedve a Kóstolók Csapatától
Azon gondolkodik, hogy miként tudná feldobni rendezvényeit? Miben térhetne el az Ön által rendezett esküvő, partnertalálkozó vagy konferencia a versenytársakétól? Mi az a dolog, amely olyan plusz élményt nyújt vendégei számára, amelyre maradandó és felejthetetlen emlékként tekintenek vissza a résztvevők?
A megoldás: Kóstolók, avagy ízek ízekre szedve

Javaslatunk konferenciákra: helyben őrölt és pörkölt, illatozó friss kávék, valamint szemet gyönyörködtető, ízletes muffinok a kávészünetekben a szokásos pogácsa-tea-kávé kínálat helyett.

Etiópiai Limu, Tanzaniai Kilimanjaro Sitawi, Puerto Rico Fino Selecto; egy kis ízelítő a kávéfajtákból, amelyekből kiválaszthatja, hogy melyiket is kóstolná meg. Ha esetleg elbizonytalanodna a különlegességek között, akkor sincs gond, hiszen baristánk segíti a vendégeket a megfelelő ízvilág kiválasztásában, míg a nemzetközi díjakkal büszkélkedhető kávépörkölő-mesterünk elkészíti Önnek az italt.

Ízek ízekre szedve. HOL Magazin 2013.

A frissen elkészített muffinok felett is érdemes elidőzni, hogy rátaláljunk arra, amelyik a legjobban ízlik. Gyümölcsös, csokoládés, habcukros, krémes, cukormázas; nem csak látványosak, de ínycsiklandozóak is.

A különleges gasztro-programokkal mind a szakmai siker, mind a gasztronómiai élmény garantált lesz!

Ízek ízekre szedve. HOL Magazin 2013.

A kóstoló programok bármely rendezvényre, helyszínre és létszámra kérhetőek, akár önmagukban, akár más gasztronómiai programmal kiegészítve.

Ízek Ízekre Szedve - kóstoltatások rendezvényekre, esküvőkre, minden alkalomra

Ízek ízekre szedve. HOL Magazin 2013.

www.kostolo.info

info@kostolo.info

06-1/788-7465


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing