Gastland M0 Hotel. Szálloda és konferenciahelyszín Budapest mellett.

A Gastland Hotel M0-ban a rendezvényterem és az alaptechnika ingyenes!

A Gastland M0 Hotel Szigetszentmiklósnál, a 19-es km szelvénynél várja vendégeit  - Budapest központjától 15 percre, mégis távol a város zajától, zöldövezeti  környezetben. A rendezvényhelyszín számos erénye közül a fővárosközeli fekvését  és rendkívül jó megközelíthetőségét érdemes kiemelni. Ezek miatt különösen alkalmas üzleti megbeszélések, konferenciák, egyéb céges rendezvények  lebonyolítására. Az események teljes körű megszervezését is vállalják a szálloda szakemberei.

A rendezvényeket a magyaros konyha specialitásai teszik még élvezetesebbé. A felújított szállodai szobák tágasak,légkondicionáltak, fürdőszobával, sat tv-vel, mini-bárral, telefonnal, széffel rendelkeznek. A szálloda egész területén  elérhető az ingyenes wlan internet. Non stop recepció és drink bár, illetve a gépkocsik és autóbuszok részére ingyenes, őrzött parkoló áll rendelkezésre.

Gastland M0 szálloda és konferenciahelyszín.

A hotel éttermei családias hangulattal és hagyományos magyaros vendéglátással  várják a kedves Vendégeket. A fedett teraszokon, a grill-kertben lehetőség nyílik  malac- és ökörsütésre, bográcsozásra. A legkisebb vendégeket jól felszerelt  játszótér várja. Az átutazó csoportok gyors, színvonalas ellátását látványkonyhás  önkiszolgáló grillétterem biztosítja kedvező árakon.

A rendezvénytermek kedvező lehetőséget nyújtanak céges és családi rendezvények,  vacsorák, esküvők lebonyolításához. A különböző méretű, természetes fényű konferenciatermek ideális helyszínt  biztosítanak céges rendezvények, üzleti megbeszélések, indoor és outdoor  tréningek, konferenciák, lebonyolításához.

A Gastland Hotel M0-ban a rendezvényterem és az alaptechnika ingyenes!

Bővebb információk a rendezvényhelyszín adottságairól >>>

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés >>>

 

A rendezvényhelyszín a Gastland csoporthoz tartozik, melynek egységei:

1. Gastland M0 Hotel Étterem & Konferenciaközpont Szigetszentmiklós M0 autóút/19  km Budapest mellett.

2. Gastland M1- Hotel Étterem & Konferenciaközpont - Páty, M1-es autópálya/22 km, Sasfészek-tó pihenőhely

3. Faluközpont Hotel Étterem & Konferenciaközpont,Újhartyán Hősök tere 4.

Cégcsoportunk legújabb tagja

4. Hotel Átrium - Rábafüzes 8-as főút Alkotmány u.81/d - Közvetlenül a határ mellett  a festői szépségű Õrségben

5. Székely Tanya - Rönök 8-as főút Alkotmány u.9. - a „100 legjobb magyar étterem 2006,2007” címet nyert


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing