Garibaldi-borvacsora Figula Mihállyal

Újabb bor-ikont lát vendégül a belvárosi étterem. A Garibaldi Bisztróban június 12.-én a Figula Pincészet boraihoz készít vacsorát Bákonyi chef úr.
Ismerje meg a menüsort, rendelje meg asztalát - tartson velünk!

Az étel- és italsor:

*

Zenit 2012

Kecskesajt, galambbegy saláta, sarkanyúka

*

Pinot Gris 2012

Gyöngytyúk sous-vide supréme lime levéllel

*

Tihanyi rosé 2012

Cseresznyeecetes csukatatár

*

Balázs-hegyi Cardonnay barrique 2012

Füstölt vajhal "Wellington" fehérbor mártással

*

Cabernet Sauvignon 2011

Filetto pritamin és zöldbors szósszal, vajban sült újburgonyával

*

Figula Fülöp 2006

Csokoládé kosár erdei gyümölcskocsonya

 

2013. június 12. szerda, 19,00 órától

Garibaldi Bisztró, 1054 Budapest Garibaldi utca 4.

Főszakács: Bákonyi Lajos Sámson

Jelentkezési lehetőség a +3670 4364447-es telefonszámon vagy a garibaldi@garibaldi.hu e-mail címen.

A bosrkóstolóval egybeközött vacsora ára személyenként 8,900.- forint. Az ár tartalmazza a 6-fogásos vacsorát és a 6-féle bor (fajtánként 1 dl) kóstolását.

További italok és ételek fogyasztás szerint fizetendőek.

A kínált borok a vacsorát követően megvásárolhatóak.


Cikkajánló
- Csopaki Kódex
- Ipacs Géza tervezte a Twickel Liszt új címkéjét
- Glass of Jazz vol. 7. Special Edition
- SOMLÓI JUHFARK ÜNNEP – NEGYEDSZER
- Cabernet franc és terroir Villányban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing