Ganxsta Zolee és haverjai megadják a koccintás módját

A Jägermeister „Benne vagy?” kampányához rövidfilm is készül
Az Erzsébet téren forgatták a Jägermeister legújabb netes rövidfilmjét, amelyhez a járókelők közül válogatott maga mellé szereplőket a legendás hármas: Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér. Az ismert német keserűlikőr „Benne vagy?” kampányának lényege a vagányság, a haverok, a közös élmények és a bulik. Pontosan egy ilyen élményt vettek most filmre, amely várhatóan november közepén lesz látható a Jägermeister és más közösségi oldalakon.

A budapesti Erzsébet téren áthaladók nem mindennapi esemény szemtanúi és részesei lehettek, ugyanis az Akvárium Klub teraszán a Jägermeister legújabb rövidfilm forgatását követhették végig, sőt a bátrabbak szerepelhettek is a produkcióban. A filmben ugyanis a legendás hármas: Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér alakítja azt a baráti kört, akik semmi mást nem akarnak, csak egy jéghideg Jägerrel koccintani.

Jaegermeister. HOL Magazin 2014.

Az idei év első felében egy vadiúj koncepcióval rázta fel a Jägermeister rajongóit: Benne vagy? A több évtizede változatlan receptúrával készülő, a világ talán legismertebb német keserűlikőr márkájának legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért fejjel lefelé vágunk neki a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket. A Jägermeister új kampányával együtt ünnepli azokat a pillanatokat, amelyeket leginkább a barátaival élvez az ember. Lehetnek ezek spontán kialakult helyzetek, vagy közösen eltervezett éjszakai kalandok, a lényeg az, hogy együtt csináljuk.

Ez az ötlet ihlette az október végén forgatott haveri koccintás megfilmesítését is. Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér három teljesen különböző figura, mégis az állandó poénkodások, a csajok-sport-buli körüli heccelődések egy önmagában is rendkívül vicces produkciót alkotnak. Mindezt most egy különleges Jägermeister terepjáró és mobilbár díszletei között élvezhettük, ahol gyanútlan járókelőket fogtak be egy kis jégfaragásra, hogy végre JÉGHIDEG Jägerrel a kezükben koccinthassanak egymással.

Jaegermeister. HOL Magazin 2014.

 

Oldalaink:

WEBOLDAL: www.jagermeister.hu

BLOG: www.jagerbar.hu

FACEBOOK: www.facebook.com/jagermeister.hu

Film: www.lostikipictures.com

 

 

A Jägermeister magyarországi forgalmazója

A BOLS Hungary szeszes italok importálásával és forgalmazásával foglalkozó nemzetközi vállalat, melyet 1991-ben alapítottak Magyarországon. 1992-ben elnyerte a Jägermeister hazai forgalmazásának jogát. Az elmúlt időszakban többszöri tulajdonosváltás, illetve márkafelvásárlások során márkaportfóliója olyan közismert szeszesitalmárkákkal bővült mint a Royal vodka, Bols vodka, Russian Standard vodka, METAXA, Zubrowka, Bols likőrcsalád, Aperol, Campari, Cinzano portfólió, Grant’s whisky, Glenfiddich maláta whisky, Rémy Martin cognac, Tullamore Dew ír whiskey, Carolans krémlikőr, Cointreau, 2014-től a Gancia olasz pezsgőcsalád és sok egyéb likőr- és szeszmárka. A vállalatot kiemelkedő üzleti eredményei, márkaépítési és forgalmazási szakértelme, valamint felelős alkoholfogyasztás melletti elkötelezettsége a hazai szeszesitalpiac egyik vezető szereplőjévé emelte. Éves forgalma alapján a legnagyobb égetett szeszesital importőr és második legnagyobb égetett szeszesital forgalmazó vállalat.

 

Felelős alkoholfogyasztás

Az 'Italmérték' program 2010-ben indult a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács tagvállalatainak kezdeményezésére, egyenes folytatásaként az ún. HAFRAC (Magyar Szövetség a Felelős Alkoholfogyasztásért) programnak.

A program célja, hogy megváltoztassa a magyarországi alkoholfogyasztási szokásokat és elterjessze a felelősségteljes és mérsékelt alkoholfogyasztást. A mértékletes alkoholfogyasztásra nincs pontos kritériumrendszer vagy definíció. Az az alkoholfogyasztás tekinthető mérsékeltnek, amely nem okoz sem egészségügyi problémát az alkoholt fogyasztó személynek, sem társadalmi problémákat szűkebb és tágabb közösségének. Azt is lehet mondani, hogy ez még az a mérték, amelynél az alkohol fogyasztása úgy élvezhető, hogy nem növeli lényegesen annak kockázatait.

A mértékletes fogyasztás személyre szabottan változó mértéket jelent a nem, az életkor, az életvitel, az egészségi állapot és sok más tényező függvényében, hiszen ezek mind befolyásolják az alkohol emberi szervezetre gyakorolt hatását.

További információ: www.italmertek.hu


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing