Game, set, match, XIX. Regő Páros Teniszkupa!

Közel két hét múlva ismét pályára léphetnek a tenisz szerelmesei az 1997 óta minden évben megrendezésre kerülő Regő Páros Teniszkupán, ahol a politikai, gazdasági, média és sportélet ismert egyéniségei mérhetik össze tudásaikat.

A rendezvény célja, hogy a kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás hozzájáruljon a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, a szabadidő aktív eltöltéséhez. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Ezúttal, május 30-án, remélhetőleg egy napsütéses szombaton, a Park Teniszklub ad otthont a barátságos hangulatú teniszmérkőzéseknek.

Az egész napos versengést a jótékonysági díjátadó ünnepség követi a Danubius Grand Hotel Margitsziget gyönyörű Széchenyi termében. Az est során exkluzív fellépők lépnek színpadra, többek között a gyönyörű, nemzetközi karriert befutott, Megasztár egyik győztese, a humor nagy ágyúi, a koktélkirály, valamint a fergeteges hangulatot biztosító zenekart és zenelovast, kiknek nevük legyen még mindig meglepetés.

Természetesen nem maradhat el a gálavacsora folyamán a hagyománnyá vált tombolasorsolás, ahol Wellness hétvégéket, értékes vacsora utalványokat, ajándékcsomagokat és még sok értékes nyereményeket sorsolnak ki, illetve a nagyszabású borárverés, melyből befolyt összeget jótékony célra fordítják.

Gyertek, játszunk és szórakozzunk ismét együtt!


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing