Friss’n’sült Étterem - új cheffel a sikerért

A Comp-Let Party Service 2010-ben nyitotta meg Frissensült éttermét a XIII. kerületben. Az elmúlt időszak tapasztalata alapján a cégvezetés Roncsák Norbertet nevezte ki az egység konyhafőnökévé, egy személyben egyesítve a napi éttermi működés és a kitelepüléses vendéglátás irányítását. Mindez már rövid távon is jelentős minőségi változást, a működés és a kínálat szemléletváltását eredményezte.

A Chef úr szakmai eredményei:

-1996 Iskolák közti tanulmányi verseny 1. helyezett

-2000 UKBA Szakmai kiállítás és vásár egy ezüst-  és egy bronzérem

-2001 V. Országos Gasztronómiai verseny két ezüstérem

-2002 ”Ízek csodája” Diósgyőri vár egy ezüst- és 3 bronzérem

-2003 Győr regionális gasztronómiai verseny 1egy bronzérem

-2004 Szakács Olimpia közétkeztetés kategória biovegetáriánus menü bronz helyezett

Szakmai múlt:

Rampart Étterem – konyhafőnök, Airport Bistro konyhafőnök helyettes, Comp-Let Party Service – rendezvényszakács, Kakas Étterem – szakács)

Roncsák Norbert nevéhez fűződnek azok a változtatások, amelyek az irodaházi vendéglátás minőségét még magasabb színvonalra emelték. Szem előtt tartva az egészségtudatosságot alakította ki azt a változatos, gazdag ételkínálatot, aminek köszönhetően már a diétát választó, vagy diétára kényszerülő vendégek is minden nap más és más kínálatból választhatnak. A hagyományos magyaros ízek mellett a látványkonyha grill-kínálata és a meleg pultba csempészett idényjellegű, változatos fűszerezésű ételek is mindenkinek változatos étkezést biztosítanak. A salátabár nem csupán önálló zöldségeket kínál, hanem naponta változó salátavariációkat, amik a különleges kiegészítőkkel (kuszkusz, bulgur, koriander, avokádó, rukkola) izgalmas ízvilágot is képviselnek. Minden nap más kézműves süteménnyel bővítettük kínálatunkat - a desszertimádók nagy örömére.

Salátabár a Frissensült étteremben. HOL Magazin 2012.

A reggeli és büfékínálat átalakítása mostantól még szélesebb igényeket elégít ki. Egyszerűen, gyorsan, változatosan, és otthonosan indulhat nálunk a reggel, ha valaki unja már a gyorspékségek egyhangú kínálatát és ízvilágát. Folyamatosan frissen készülő változatos hideg és meleg szendvicsek, minden nap friss meleg péksütemény, naponta változó reggeli ajánlat. Ízelítő a választékból: feketeerdei sonkás chiabatta, lazacos szendvics, padlizsánkrémes meleg szendvicsek, friss meleg croissant-ok, frissen facsart zöldség és gyümölcslevek. Itt is minden take-away - csak háziasabb kivitelben, természetesen, egészségesen!

Egészségtudatos kínálat a Frissensült étteremben. HOL Magazin 2012.

Indítsa nálunk a napját, szervezze hozzánk első tárgyalását, télen a kávézóban, nyáron a teraszon, átnézheti napi teendőit, mert WIFI hozzáférést is biztosítunk.

Folyamatos akciókkal, érdekességekkel és játékokkal tesszük változatossá az étterem életét és kínálatát. November elején libanapokat hirdettünk, november végén adventváró napok jönnek (november 26-30.) ajándék forró itallal (forró puncs vagy gyömbér tea). Mikulás napján mindenkinek kicsiny ajándékkal kedveskedünk, és az angyalokat is várjuk december 17-21 között, mert nálunk az ajándék mindig ehető.

Libanapok a Frissensült étteremben. HOL Magazin 2012.

A menürendszert és a kínálatot januárra átszerkesztjük, ehhez kapcsolódóan egész januárban érdemes nálunk ebédelni, mert 3 szerencsés résztvevő megnyerheti februárra havi, kétheti, vagy heti ebédjét!

Szervezze rendezvényeit bérleti díj nélkül a Frissensült Étterembe!


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing