Frissensült önkiszolgáló étterem

A Teve utcai Rendőrpalota közvetlen szomszédságában, a Globe13 Irodaház földszintjén található önkiszolgáló étterem és büfé üzemeltetését január óta a Comp-Let Party Service látja el. A meghitt belső udvarral és barátságos miliővel rendelkező Frissensült önkiszolgáló étterem kínálata híven tükrözi a Comp-Let Party Service 15 éves vendéglátói tapasztalatát.

Az állandó kínálat – frissensültek, köretek, pizzák és desszertek – mellett a vendégek naponta változó, házias fogásokból, grill ételekből és friss salátákból választhatnak. A pénztárcákat három különböző árkategóriájú napi menü, és számtalan kedvezmény, akciós ajánlat kíméli.

A 200 fő kiszolgálására alkalmas Frissensült önkiszolgáló étteremben a Comp-Let Party Service jóvoltából rendezvények szervezése is lehetséges. Az otthoni vendéglátók részére pedig előrendelés esetén a Frissensült étterem hidegtálak, saláták és sütemények elkészítését is vállalja.

http://www.frissensultetterem.hu/

Forrás: -comp-let-


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing