Friss hírek a Vérteslovasról

Hatalmas az érdeklődés jövő évre is a Vérteslovasbeli kalandnapokra, osztálykirándulásra, táborokra, családi összejövetelekre, csapatépítő tréningekre. Megéri számolni azzal, hogy a még idén szerződött és december 20-ig előleggel bebiztosított foglalások esetén a szállás és aktivitások árát garantáltan nem fogjuk emelni 2013-ban! Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget!
Friss hír: december 8-ára tervezzük az idei családi Mikulás party eseményünket. Érdemes már most bevésni a naptárotokba! Csendes ünnepi készülődős esemény, zenével, kézművességgel, lovaglással és kemencés finomságokkal.

A tréninghelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>> 

 

Vérteslovas 120 fős táborhely. Párhuzamosan is elfér több csoport, mert ez esetben, profi animátorral segítjük a csapatok mindennapjait, szervezzük a programokat. A területünk hatalmas és körbekerített. Szálláshelyeink vegyesek: parasztházak, apartmanok, tetőtéri szobák, nagyférőhelyes szobák… Mind igényesen felszerelt, mosdós, zuhanyzós, ágyneművel ellátott. Kitűnő lehetőség családok, baráti társaságok, iskolai csoportok, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi napok szervezésére. Vérteslovas kortalan és 4 évszakos kaland-hely.

A kiscsikókkal együtt 12 lovunk van, suttogó módszerrel idomított, szelíd jószágok. Nyitottság esetén, szeretjük közel engedni vendégeinket a lovainkhoz, mert azt tapasztaljuk, hogy közelségük a számos visszatérő sérült csoportunkon túl az egészséges gyerekekben és felnőttekben is hihetetlen pozitív energiákat szabadítanak fel.

Vérteslovas. HOL Magazin 2012.

Vérteslovas több mint szállás.

Táborlakók rendelkezésére áll rengeteg szabadtéri sportpálya (foci, kosár, röpi, tollas…), mászófal, kis trambulinok, pingpongasztalok, biciklik, 2 medence, árnyas, kültéri, fedett helyek ahol előadásokat, játékokat szervezhettek, tűzrakóhely, kézműves foglalkozások, bungee trambulin, 3D karika, téli/nyári jégpálya, karaoke, és filmvetítéshez házimozi és természetesen suttogó lovaink...

A Vérteslovas több, mint szállás. HOL Magazin 2012.

 

Az aktivitások:

- egy része ingyenes: szabadtéri sportpályák (foci, röpi, kosár, pingpong), 3 medence, kis trambulinok

- és vannak fizetősök: bungee trambulin, 3D karika, bicikli, téli/nyári jégpálya korival és floorball ütőkkel/labdával, és kiemelten a lovaglás (akár egyéni, vagy csoportos). Suttogó módszerrel nevelt és idomított lovainkat nem érdemes kihagyni egy Vérteslovas kalandból.

- csoportoknak mindenképpen ajánlom az aktív jegyet, ami valamennyi fizetős aktivitásunkra érvényes, kedvező napijegy, 4 órás időtartamban felhasználható, s ezen belül az aktivitások korlátlan számú használatára jogosít fel.

 

Kézművességek, foglalkozások, bemutatók:

Örömmel szervezünk a csoportok számára különleges és hagyományos kézműves foglalkozásokat (kemencés kelt tészta sütése közösen a kemencénkben, Ytong faragás, gyöngyfűzés...) és igény esetén kedvenc erdészünk segítségével kisállat bemutatót főleg diákcsoportoknak. Van egy saját, 15-20 fős lovaskocsink, szívből ajánlom, nagy kaland!

 

Szállásaink:

Két parasztházunk, 4 apartmanunk, 1 tetőtéri birodalom, 2 mobil szoba, 1 VIP szoba és 6 jurta áll a csoportok rendelkezésére. Szálláshelyeink különböző létszámokra kialakítottak. Összesen kb. 120 fő kényelmesen elfér Vérteslovason.

Szálláshely a Vérteslovasban. HOL Magazin 2012.

A jurtákról:

2012. év újdonsága és slágere a jurták. A főépülettel szemközti nagy füves területre épülő „Õsi” magyar jurtáink, szigeteltek, szellőztethetők, fa padozat a talajon (nem a földön jártok), a közepének is van fedele, így időjárástól függetlenül kitűnő szálláshely. Összesen 6 jurtán van, alap esetben 48 matraccal, de kényelmesen feltölthető 60-70 főre. Mosdó, zuhanyzó a jurták mellett, kőépületben. A jurtáink egybe tartozó területen fekszenek, így ez egy kedves, különálló kis sziget Vérteslovason. A jurtákban szálló vendégeink számára különálló medence biztosított, (aug. 30ig, azt követően a tábor felső részén található 2 medence használható).

 

Étkezés:

Több megoldás lehetséges.

- Önellátás. Az apartmanok és parasztházak felszerelt konyhával rendelkeznek, ill., a tűzrakhelyeink ingyen használhatók

- csak reggeli, félpanzió és teljes ellátás. Ezeknél a variációknál Vérteslovas központi épületében, teljes kiszolgálással étkezhettek. Étkeink finomak és háziasak. Természetesen teljes ellátás esetén, az étkezéseknél full kiszolgálunk benneteket, nem kell mosogatni.

- kombinálhatjátok is, pl. néhány nap főztök ebédet/vacsorát bográcsban, nyáraltok saslikot, szalonnát, máskor rendeltek...

Új szálláshely-típus Vértesbogláron: a jurta. HOL Magazin 2012.

Vásárfia és büfé:

Vérteslovason büfé üzemel. Itt kávé, csoki, chips, egyéb nasik, valamint Vérteslovas vásárfia kapható (pl. póló mindenféle méretben, hosszúfülű vászontáska, színes kendő, party-pohár, órarend...).

 

További információ:

A tréninghelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

 

Szeretettel üdvözöl és visszavár benneteket Vérteslovas csapata!


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing