Főzőverseny, főző show, látványkonyha, kóstoló

… ajándék LIMONÁDÉBÁR-ral

Az elmúlt néhány évben életünkbe észrevétlenül beköltöztek a főzőműsorok, főzőtanfolyamok, kóstolók, gasztronómiai fesztiválok. A gasztronómia kapcsán itthon is új szereplőkkel ismerkedhettünk meg, ma már nem lepődünk meg, ha valaki gasztrobloggert vagy sztár chef-et említ…

Szabadtéri rendezvényben gondolkodik és szeretne egy olyan programot, ami mindenkit lázba hoz? Gazdagítsa céges, baráti, vagy családi eseményeit szabadtéri főzéssel, főzőversennyel, sztár chef-ek által prezentált főző-show-val, látványkonyhával, kóstolóval! A gasztronómiai élmény kortól és nemtől függetlenül mindenki számára feledtetetlen…

Comp-Let főzőiskola. HOL Magazin 2013.

Kérje segítségünket és mi gondoskodunk mindenről, ami egy ilyen rendezvényhez szükséges: alapanyagokkal és eszközökkel, igény szerint gasztronómiai szakértőkkel, létszámnak megfelelő számú kiállást építünk, varázslatos gasztronómiai bemutatót szervezünk.

Főzőverseny

Ha főzőverseny megrendezése a cél, praktikus és rendkívül népszerű egytálételekkel, mint például a lecsó, a bográcsgulyás, a halászlé, vagy a pörkölt garantált a program sikere, de a különböző grillhúsok elkészítése is igazán izgalmas feladat. A lebonyolításnál és értékelésnél segítségére lesz egy profi szakácsunk is.

Tapasztalatunk szerint egy főzőverseny vállalati szabadtéri rendezvények esetében csapatépítő játékként is megállja a helyét és egyéb pontszerző feladatokkal is kiegészíthető, így akár teljes napi programlehetőséget kínál. (Pl. már a nyersanyagok megszerzése is lehet már a játék része).

Főzőverseny a Comp-Letnél. HOL Magazin 2013.

 

Főzőshow, kóstoló

Nem “dolgoztatná” vendégeit, munkatársait, hanem inkább szeretné őket elkényeztetni?

Sztár chef-ek közreműködésével feledhetetlen gasztronómiai élményben lehet része rendezvénye résztvevőinek, ha a Comp-Let főzőshow-ját választja.

Hagyományos, vagy különleges ízek, klasszikus vagy high-tech gasztronómiai technológiák használatával elkáprásztatjuk vendégeit!

Kóstolókon szakértők vagy gasztrobloggerek segítségével még érdekesebbé teheti az eseményt.

A nyári hónapok alatt nem véletlenül a szabadtéri rendezvények a legnépszerűbbek. Ha pedig szabadtéri rendezvény, a gasztronómiai élménytől se fossza meg vendégeit! Kérje a Comp-Let segítségét!

Comp-Let-főzőverseny

Idén nyáron, szabadtéri rendezvény rendeléséhez

a LIMONÁDÉBÁR-t ajándékba adjuk!

Comp-Let Limonádé Bár. HOL Magazin 2013.

________________________________________

Amennyiben a fenti szabadtéri főzőverseny, főzőshow, látványkonyha, vagy kóstoló lehetősége felkeltette érdeklődését, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeinken:

HONLAPUNKON KERESZTÜL: Online ajánlatkérés

vagy

EMAIL: ajanlat@comp-let.hu

TELEFON: 1 231 3071

WEBSITE: www.completpartyservice.hu

FACEBOOK: https://www.facebook.com/CompLetEventandPartyService


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing