Főszerepben a zöld

2015.08.10. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

2 évig készült - az Adidas bemutatta a Rio 2016 kollekciót
Merész színválasztás, fiatalos és praktikus – ezek a szavak jellemzik leginkább a frissen bemutatott olimpiai kollekció darabjait. A japán alapanyagból készült, magyar motívumokat is tartalmazó kollekció domináns színárnyalata – a korábban megszokott bordóval szemben – a zöld: a méregzöld és almazöld árnyalatai kapnak főszerepet.

1968 óta minden ötkarikás játék formaruháit a világcég tervezte a magyar olimpiai csapatnak, de ezúttal valami újat, valami modernebbet szerettek volna létrehozni. A tervező csapat számára nagyon fontos volt, hogy egyszerű, de ikonikus darabokat tervezzenek a magyar olimpiai versenyzőknek. A MOB aktívan részt vett már a tervezés első fázisában és végigkísérte a folyamatot egészen az új kollekció megszületéséig. A tervezők – akik a sportmárka németországi központjában magyar top atléták bevonásával dolgoztak az elmúlt több mint 2 évben a hazai szereléseken – azt remélik, hogy a szurkolók is érzik majd a magyar sportolók ruháján a múltat, a jelent és jövőt összekötő elemeket, amelyek mind egy célt szolgálnak, hogy sikerre vigyék a hazai sportolókat.

Adidas Rio 2016. HOL Magazin 2015. 

A bemutató különleges meglepetése volt az a speciális bemutató, amelyen olimpiai bajnokaink vonultak fel egykori nemzeti Adidas melegítőjükben, abban, amiben az eredményhirdetésükön a dobogó legfelső fokán állva átvették az aranyérmet. Felvonult Dunai Antal, Kulcsár Győző, Bóbis Ildikó, Martinek János, Kovács Antal, Kovács István, Storcz Botond, Foltán László, Vörös Zsuzsanna, Vajda Attila, Varga Tamás, Dombi Rudolf, valamint Fazekas Krisztina.

Adidas Rio 2016. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing