Fortuna Szálloda- és Étteremhajó. Esküvőhelyszín a Dunán.

A rendezvényhajó a főváros pesti oldalán, a Margit híd és Árpád híd között, a Margitszigettel szemben horgonyoz, gyönyörű rálátással a Halászbástyára és a Budai várra.

A Fortuna Szálloda- és Étteremhajó kényelmes szobáival, romantikus hangulatú környezetével, a Világörökség részét képező panorámával, illetve a központi fekvés nyújtotta előnyökkel várja az esküvőjüket szervezőket és az esküvőn résztvevő vendégeit.

Nagyobb létszámú esküvők, lakodalmak, partyk, összejövetelek megrendezésére ajánljuk Szirén termünket. A terem természetes megvilágítású, berendezése változatosan alakítható.
Nelson termünk kisebb privát események rendkívül kellemes helyszíne. Kényelmes bőrgarnitúrával berendezett terem, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a megbeszélésre koncentrálva, elkülönülve töltsék el az időt vendégeink.
A Francis Drake terem angol pub jellegét kellemesen kiegészítik a különleges asztalok és berendezési tárgyak. Amennyiben különleges hangulatú teremre vágyik, akkor kínálatunkból ezt válassza!

A légkondicionált, patinás Lord Nelson Étterem magyaros és nemzetközi ételekkel, ritka ételkülönlegességekkel, valamint széles italválasztékkal várja vendégeit. Hangulata és berendezése igazi hajóbelsőt idéz. Az építésnél felhasznált faanyagok otthonossá teszik a körpanorámás termet, mely kilátást nyújt a Margit szigetre és Budai Várra.

Az esküvőjüket szervezőket júniustól népszerű 600 m²-es grillteraszunkra várjuk, ahol a finom, könnyű ételek és hűsítő italok társaságában élvezhetik a Duna-part hangulatát.

Esküvőhelyszínek mellett 44 db egy- és kétágyas zuhanyzós szobánkkal várjuk, melyek közül 3 apartman, 4 pedig superior kategóriájú, amely egyedi igények kielégítését is lehetővé teszi. A szobák tévével (satellit programokkal), minibárral, telefonnal és légkondicionálóval felszereltek. Szobáink egyik különlegessége, hogy valamennyi egy-egy híres tengerész vagy kalóz nevét viseli.

Részletes információk a helyszín lehetőségeiről az esküvőhelyszín-specialista oldalain >>>

Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel lehetősége >>>


Cikkajánló
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing