#Foodporn napok a Zsolnay Kávéházban

Jaksics József konyhafőnök és csapata egy ételfanatikus ebédkoncepcióval robbantja be az ízlelőbimbókat június 26. és 30. között a Zsolnay Kávéházban. Nyáron jobban élvezzük a napsütést, a vadító ízeket, nyitottabbak vagyunk az új textúrákra. Miért ne kedvezzünk az extrém élvezeteknek a gasztronómiában is?

A Zsolnay Kávéház napi ebéd kínálatára eddig is a szezonális frissesség, és a hagyományos fogások innovatív tálalása volt jellemző. Az egyes #foodporn ételek pedig már-már annyira íz- és tápanyagdúsak, hogy egyszerűen nem lehet nekik ellenállni. Van egy jó hírünk! Az ízorgiák között a kalóriák nem szabadultak el, a gusztusos ételeket büntetlenül vehetjük magunkhoz június 26. és 30. között a Teréz körúti Zsolnay Kávéházban.

Bárány steak mentás-joghurtos padlizsánnal. HOL Magazin 2017.

Az étlapon olyan színes csemegék várják a vendégeket, mint a roppanós Casear-shake, szaftos Báránysteak mentás joghurtos padlizsánnal, csillogó Fekete amurral töltött cukkini, és Eperburger vegáknak is! A tetszőlegesen összemixelhető 3 fogás csupán 3300Ft +10% szervizdíj. „Egy új ebédkoncepcióval szeretnénk megismertetni a nagyközönséget, amely nekünk is visszajelzést ad a modern gasztronómiai trendről. Várunk minden ételrajongót, akik egy hétköznapi ebédidőben nem restek megörvendeztetni magukat egy ilyen kulináris élménnyel!” – meséli Jaksics József, konyhafőnök. A teljes étlap itt olvasható: http://bit.ly/2sHUd7Y 

Surf & Turf ramen. HOL Magazin 2017.

A Radisson Blu Béke Hotel és a Zsolnay Kávéház séfje a konyha mellett évek óta nagy szerelmese az AIKIDO-nak (tradicionális alapokra épülő, japán harcművészetnek) is. A #foodporn ételek megalkotása közben a harcművészet adta spirituális átszellemülés segített neki az ízek megalkotásában. Természetesen a kettőt szigorúan különválasztja, a konyhában főz, az edzőteremben harcol.

facebook.com/zsolnaycafe

http://zsolnaycafe.hu/

Nyári cupcake lágy málnakrémmel és driss gyümölcsökkel. HOL Magazin 2017.


Cikkajánló
- 23 étterem és 10 hotel az idei Gastro Design Award shortlistjén
- Bemutatták a Magyar Konyha balatoni gasztrokalauzát
- A hungarikumok a magyarság legmegbecsültebb értékei
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!
- #Foodporn napok a Zsolnay Kávéházban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing