Foodpanda - Indulás Magyarországon

2013.05.23. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

Itthon is betört a piacra a rohamos sebességgel növekvő Foodpanda online ételrendelő szolgáltatása. A legnagyobb nemzetközi háttérrel rendelkező cég 2012. december 21-én indította útjára a www.foodpanda.hu oldalt, ezzel együtt mintegy 3 milliárd felhasználót céloz világszerte és több, mint 10 000 étteremmel működik együtt.

A Foodpanda Ázsiában már bizonyított, létrehozta a legjobb és leggyorsabban fejlődő online ételrendelő oldalt. 

Ezen törekvéseinek eleget téve, Magyarországon is bemutatja a legegyszerűbb és legkényelmesebb platformot, mely óriási választékot kínál a vásárlóknak. A felhasználóknak nem kell mást tenniük, mint megadni címüket, kiválasztani a hozzájuk szállító éttermek közül a legszimpatikusabbat, és mindössze néhány kattintással már el is küldhetik rendelésüket.

„Az elmúlt pár hónap rendkívül izgalmas időszak volt a Foodpanda számára. Eddig több, mint 20 országba léptünk be és legtöbbjükben piacvezető pozíciót értünk el. Örülök, hogy része lehetek egy ilyen nem mindennapi sikersorozatnak és mindannyian izgatottan várjuk a további terjeszkedési lehetőségeket. Több ezer partnerrel építettünk ki szoros kapcsolatot, beleértve az egyes országok legjobb éttermeit is. Így próbáljuk biztosítani a lehető legszélesebb választékot felhasználóink számára. Elképesztő a kereslet a felhasználóbarát, gyors és egyszerű ételrendelő szolgáltatások iránt,” mondta Ralf Wenzel a Foodpanda társalapítója és újonnan kinevezett nemzetközi igazgatója.

iPhone és Android okostelefon app


A hagyományos internetes felületen kívül kifejlesztettek egy mobil applikációt is, mely Androidos és iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékekre is letölthető 14 országban, többek közt Magyarországon is. Az ételrendelő app segítségével könnyedén és gyorsan rendelhetünk házhoz okostelefon vagy tablet használatával. Az alkalmazás rendkívül egyszerű: miután megadtuk tartózkodási helyünket, megkapjuk a környezetünkben lévő, elérhető éttermek listáját. A rendelés leadása után SMS és email értesítést kapunk a részletekről és a várható kiszállítási időről.

 A szolgáltatásról


A Foodpanda online ételrendelő szolgáltatása már elérhető 25 országban. Az online technológia és a mobilplatformok segítségével növeli az éttermek látogatottságát, ezen kívül folyamatos fejlesztéseivel segítséget nyújt partnerei számára.  A nemzetközi flotta része Lengyelország, Ukrajna, Magyarország, Oroszország, Nigéria, Marokkó, Kenya, Szenegál, Ghána, Elefántcsontpart, Peru, Mexikó, Brazília, Kolumbia, Chile, Szingapúr, Thaiföld, Vietnám, Indonézia, India, Malajzia, Taiwan, Pakisztán, valamint idén márciusban Argentína és Venezuela is tagja lett az egyre jobban növekvő hálózatnak. 


Cikkajánló
- Még több zenei élmény a Nemzeti Filharmonikusoktól
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing