Foglalj még idén és válassz ajándék szolgáltatást!

Szeretnéd megtalálni álmaid esküvői helyszínét még az idei évben, hogy az esküvői kiállítások forgatagában már a többi részlettel tudjatok foglalkozni? Keresd fel a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, amely a II. kerületben a Budai Tájvédelmi Körzetben, a belvárostól alig 20 perc távolságra várja mindazokat, akik romantikus, zöld környezetben, akár a szabad ég alatt szeretnék kimondani a boldogító igent.

Budapest egyik legnépszerűbb esküvői helyszíneként a Rendezvénypark egyre kevesebb szabad dátummal rendelkezik 2013-ban, azonban tavaszi időpontot választóknak most egy különleges akcióval kedveskedik. Április 13-ig minden dátum jelentős terembérleti díj kedvezménnyel foglalható illetve az esküvői vacsora mellé egy ajándékszolgáltatás is választható, legyen az csokiszökőkút vagy éppen egy egyedi kívánságfa. Egyetlen dolgot kell tenned mindehhez, a foglalást még az idei évben véglegesíteni.

 Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Amit a Petneházy Rendezvénypark nyújtani tud: romantikus, természetközeli, zöld környezet, családias, fesztelen hangulat, panorámás, teraszos termek, meghitt szertartás a Budai hegyekkel a háttérben, hagyományos, magyaros ízvilág egyedi menük kialakításával, barátságos kiszolgálás, személyre szabott törődés és professzionális szakmai háttér. Hogy az esküvőt megelőző pár nap is feszültségmentesen és felhőtlenül teljen, a Petneházy Club Hotel saját szaunás, teraszos faházai, és a szálloda wellness részlege igazi kikapcsolódást biztosít.

 Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Foglalj idén és folytasd a szervezést nyugodt szívvel! Konkrét ajánlatkéréssel fordulj bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Zsótér Annához a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing