Fody Party Service. Ötletből élmény.

Legyen szó üzleti partnerekről vagy az alkalmazottakról, rendezvényét minden vállalat és vállalkozás a csúcsteljesítmény és lojalitás elérése érdekében szervezi. Céljaihoz a legjobb terveket és ötleteket dolgozzuk ki Önnek.

Kik vagyunk mi? Egy 20 éves múlttal rendelkező party service cég. Elkötelezett hívei vagyunk a minőségi, magyar gasztronómiának és a magas színvonalú catering szolgáltatásnak.

Cégünk saját tulajdonban lévő, a HACCP követelményeknek megfelelő hideg-meleg konyhával, hatalmas eszközparkkal rendelkezik, mely lehetőséget nyújt az Ön elképzeléseinek megvalósítására - rugalmasan, magas színvonalon és gyorsan.

Fody Party Service. Ötletből élmény. Rendezvénygasztronómia felsőfokon.

A kulináris világban 2 évtizede igyekszünk mindig a legjobb ételeket és italokat felfedezni, elkészíteni partnereinknek. Cégünk nem csupán felszolgálója, hanem fanatikus vásárlója is a legkiválóbb alapanyagoknak, annak érdekében, hogy Önnek és vendégeinek mindig legyen módja valami újat felfedezni. 

Célkitűzésünk - a hagyományos igényeken kielégítésén túl - az új kihívásoknak és trendeknek megfelelni, legyen szó cocktail partyról, ültetett fogadásról vagy csak egyszerűen egy kellemes , gyors munkaebédről.

Mire van Önnek szüksége a rendezvényén? Kreatív koncepcióhoz illeszkedő menüre, trendi falatokra, flying service-re, vagy hagyományos finom ételekre? A Fody Party Service mindig az Ön igényeinek és céljainak megfelelő menüsort állítja össze! Nem ismerünk lehetetlent a gasztronómiában!
 
A kérdés mindig az, hogy mi a célja az étkezésnek, összejövetelnek. Hiszen egy régi mondás szerint, a nagy üzletek mindig fehér asztalnál köttetnek.

 

A Fody Party Service kapcsolattartója:

Albert-Fodor Noémi ügyvezető igazgató

Telefonszáma: +3623450342

E-mail címe: albert-fodor.noemi@fody.hu

Mobiltelefonszáma: +36309917610


Cikkajánló
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!
- Art Catering

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing