Focivébé Comp-Let kiszolgálással!

A focivébé szurkolásához az egyik legkiválóbb helyszín idén a Szabadság tér lesz, ahol egy hónapon keresztül minden a futball világbajnokság körül forog majd! A Comp-Let Party Service a kitelepült vendéglátók között saját büfével várja a szurkolókat, ahol széles körű gasztronómiai kalandozásra is lehetőség lesz. A játékos kedvű focirajongók, akik időben regisztrálnak a Comp-Let Facebookos oldalán, a regisztrációt egy sushira válthatják!

A Belvárosi Foci Mozi Klub várja a futballdrukkereket 2010. június 11 és július 11. között a Szabadság téri óriáskivetítővel, ahol a meccsek között rövid animációs filmeket vetítenek, a szünnapokon pedig kertmozival várják a „nemcsakfocirajongókat”.

A kerti party hangulatát idéző vendéglátáshoz a Comp-Let a tőle megszokott igényességgel készül, a tányéron a tradicionális kínálat mellett különlegességek is lesznek! A magyaros ételeket a hangulathoz és a nyári időhöz illő grillkínálat egészíti majd ki, de megtalálhatjuk az afrikai „zsírosmárót” is, ami közismertebben zsíros kenyér vébélogó-szórattal. A kulináris élvezetek hódolóinak a Comp-Let cateringkülönlegességét, a Degusta Bitebar válogatását ajánljuk sushifalatokkal, tapaskínálattal! A meleg ételek és szendvicsek mellett tízféle óriáspalacsinta és friss saláták színesítik a kínálatot.

A téren minden program ingyenes, szelektív hulladékgyűjtési és biciklitárolási lehetőséget biztosítanak.

Csatlakozz a Facebookon a Comp-Let oldalához, és legyél a vendégünk egy sushira!


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing