Filmsorozatot forgatott a Budapest Airport!

2018.08.29. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Kamarás Iván főszereplésével mini-sorozatot forgatott a Budapest Airport. A tréfás reptéri történetek július végétől, péntekenként mutatkoztak be a repülőtér Facebook oldalán és Youtube csatornáján.

Tipikus reptéri élethelyzeteket, szolgáltatásokat, az itt található üzletek kínálatát mutatja be szórakoztató módon a négy kisfilmből álló sorozat, amely Kamarás Iván főszereplésével készült. Az első kisfilm július 27-én mutatkozott be a nyilvánosság előtt, ezután minden pénteken, délelőtt 10 órakor újabb és újabb darabok debütáltak a közösségi médiában. A filmeket Géczy Dávid rendezte.

Kamarás Iván egyébként nem mozog idegenül a budapesti repülőtéren, hiszen sokat repül aktuális munkái okán is, de alapvetően az utazás szerelmese. Ezen túl fellépett a SkyCourtban egy különleges repülőtéri koncerten is.  „A filmekkel szerettük volna egy kicsit más formában megmutatni mindazt, amit a reptér nyújthat az utasainak: például új budapestről elérhető desztinációk, éttermeink és üzleteink ajánlatai, reptéri vásárlási élmény, illetve a közlekedési- és kényelmi szolgáltatások bemutatása.  Kifejezetten úgy készültek a filmek, hogy csak a közösségi médiában kerülnek sugárzásra, a sztorin van a hangsúly, a sajátságos humor pedig ráerősít a helyzetekre. Mindehhez tökéletes választásnak bizonyult, hogy Kamarás Iván a filmek főszereplője. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az első kisfilmek megjelenése után, a nagy sikerre való tekintettel már most zajlanak a folytatás előkészületei.” – mondta Nagy Szilvia, digitális szolgáltatások vezető.

 

A filmek az alábbi linkeken nézhetőek meg:

  1. Film – A Szív útjai

https://www.youtube.com/watch?v=Sfg0fj5KE9A

 

  1. Film – Mr. Boss

https://www.youtube.com/watch?v=yMR-78SRRgY

 

  1. Film – A próbavásárló

https://www.youtube.com/watch?v=Tl1Gq7h5mrE

 

 

  1. Film – Szabó úr, a reptéri utas

https://www.youtube.com/watch?v=IguyP28H42U&t=9s

 

 


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing