Figula-borvacsora a Garibaldiban

 

Időpont: 2013. június 12. szerda 19 órától
Helyszín: Garibaldi Bisztró, 1054 Budapest, Garibaldi u. 4.
Főszakács: BÁKONYI LAJOS SÁMSON

MENÜSOR

Zenit 2012

Kecskesajt, galambbegy saláta, sarkanyúka

Pinot Gris 2012

Gyöngytyúk sous-vide supréme lime levéllel

 *

Tihanyi Rosé 2012

Cseresznye ecetes csuka tatár

 *

Balázs-hegy Chardonnay barrique 2012

Füstölt vajhal „wellington” fehérbor mártással

 *

Cabernet Sauvignon 2011

Filetto pritamin és zöldbors szósszal vajban sült újburgonyával

 *

Figula Fülöp 2006

Csokoládé kosár erdei gyümölcskocsonya

 *

A borkóstolóval egybekötött vacsora ára 8.900.- Ft, mely tartalmazza a 6 fogásos vacsorát és a 6 féle (fajtánként 1 dl) bor kóstolását.
További italok és ételek fogyasztás szerint fizetendőek.
A kínált borok a vacsorát követően megvásárolhatóak.

Limitált létszámban fogadunk el jelentkezéseket, asztalfoglalás szükséges a +36.70.436.4447-es számon vagy a garibaldi@garibaldi.hu email címen.

Figula-borvacsora a Garibaldi Bisztróban. HOL Magazin 2013.

 


Cikkajánló
- Bormesterek találkozója üzemavatóval és díjátadóval a Somlón
- Határtalan Kárpát-medencei borünnep a Festetics Palotában december 7-én
- Csopaki Kódex - csúcsborok a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelve
- Csopaki Kódex
- Ipacs Géza tervezte a Twickel Liszt új címkéjét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing