Ferencz Gábor séfet kérdeztük

Ferencz Gábor séfet az Opus Jazz Club konyhai kínálatának megalkotóját kérdeztük. 
A névválasztás sokat elárul az étterem zenei és menükínálatáról, de a kérdés adja magát, hogyan jött a jazz és a hamburger párosításának ötlete? 
Az Opus egyediségéhez illően, a gasztronómiában legalább annyira hiánypótló dolgot szerettünk volna létrehozni, mint a Budapest Music Center és a Jazz Club a hazai zenei életben. 

Az OPUS-ban arra vállalkozunk, hogy az utcáról behozzuk az étterembe a „gyalogburgert”. Különleges lesz, ízletes lesz, egészséges lesz és mégis hamburger. Bár imádjuk az improvizációt és a jazzt, a konyhában szigorúan kottából játszunk.

www.opusjazzclub.hu


Cikkajánló
- Aki azt csinálja, amit mond
- Új konyhafőnök az Arany Kaviárban
- Ferencz Gábor séfet kérdeztük
- Nem állunk jól szakács-utánpótlásban
- Nem drágább kézműves italt választani!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing