Felújítás törhetetlen „üvegezéssel”

2015.03.23. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Tanácsok, Életmód

Végre itt a tavasz! Frissítsük fel kicsit kertünk látképét a törhetetlen álüvegként is ismert, sokoldalúan felhasználható polikarbonát lemezekkel, hogy minél több időt tölthessünk a szabadban! Világos, ám mégsem szabadtéri úszkálásra vágyunk kerti medencékben? Szeretnénk befedni az eső ellen teraszunkat vagy világosabbá tenni barkács műhelyünket? Esetleg a kocsibeállónk fölé készítenénk előtetőt? Munkára fel!

Fedett medence, amelyben lubickolás közben is napozhatunk? Lehetséges!

Nagy dilemma, így a tavasz majd a nyár közeledtével, hogy a meleg napokat elviselhetőbbé tevő kerti medencék közül, inkább a nyitott vagy a fedett verziót válasszuk. A nyitott medencék olcsóbbak, ám kisebbek, hogy az undok bogarakról ne is beszéljünk. A fedett medencék nagyobbak, nyilván egész évben élvezhetőek, ám nyáron a napsugarakat és a meleget nem igazán élvezhetjük fürdőzés közben. Erre nyújtanak köztes megoldást a medencék befedésére is alkalmas, világos polikarbonátok (törhetetlen álüvegek), amelynek segítségével végre elfelejthetjük a nehéz, többszörösen alátámasztott, repedező üvegborításokat! Az UV védelemmel is ellátott polikarbonátok a hagyományos üvegnél sokkal könnyebbek, egyszerűbben tisztíthatóak, olcsóbbak (a kevesebb alátámasztás miatt) és a félre sikerült labdázások okozta törésektől sem kell tartanunk. Így végre egyszerre élvezhetjük a nyitott és fedett medencék előnyeit is, a polikarbonátokból kialakított teljesen fedett szerkezetnek vagy a részleges fedést biztosító előtetőnek köszönhetően!

A nyári záporban egy frissítő limonádé a szabadban? Igen!

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a grillpartyra készülődve, végül le kellett mondanunk a mulatságot, a hirtelen jött zápor miatt. Többé nem kell ettől tartanunk, hiszen az általánossá vált textilből készült napellenzők helyett alkalmazhatunk polikarbonát lemezekből épített előtetőt is a teraszunk fölé, hogy esős, záporos időben se kelljen lemondanunk a kedvenc könyvünk mellé a szabadban elszürcsölt limonádénkról. Ha pedig ezek után télen sem szeretnénk lemondani a virágokkal benépesített teraszunkról, előtetőnket könnyedén fedett télikertté bővíthetjük a rugalmasan alakítható polikarbonát lemezekkel, amelyek akár friss halványzöld, vagy meleg bronz színben is elérhetőek.

Barkácsoljunk a szabadban!

A hideg tél beköszöntével senkinek sincs kedve a fűtetlen kerti faházban fagyoskodni, de a jó idő közeledtével mégis szívesen barkácsolnánk? Építsünk elbontható polikarbonát barkács-sarkot! Akár teljes egészében fedett, akár csak három oldalon zárt helyiségre gondolunk, a polikarbonátok segítségével ezt is megvalósíthatjuk! Mivel világos felületről beszélünk a világítás miatt sem kell aggódnunk. A kialakítható ablakok, vagy teljes egészében elhúzható oldalfal esetén még a frissítő szellőt is élvezhetjük munka közben. A lemezek könnyen takaríthatóak, elbontható szerkezetűek, sőt, akár újra felállíthatóak a jövő nyár közeledtével. Miért ne fognánk bele máris a munkába?

Fedett kocsibeálló eső és jég ellen

Meglehet, hogy kertünk kialakítása miatt, csakis nyitott területen tudjuk parkoltatni az autónkat. Vagy szerencsés esetben új autó érkezik a családba, de csak egy férőhelyes garázzsal rendelkezünk, így az egyik járgányunkat fedetlenül kell elhelyeznünk? Pár órás munkával könnyedén összerakhatjuk a beálló fölé, a könnyen mozgatható, csekély önsúlyú Multiclear polikarbonát lemezekből, a vadonatúj előtető-szerkezetünket, amely ráadásul a nyári záporoktól és a jégeső okozta kártól is óvja gépjárművünket! Így nem kell méregdrága, fából vagy fémből kialakított garázsra, jég okozta kárjavításra, vagy esetleg egy újabb tároló bérleti díjára költenünk!

Keressük a minőséget!

Számtalan helyen hozzájuthatunk már olcsó, ám silány minőségű polikarbonátokhoz, de ha valóban időtálló minőséget keresünk, válasszuk az eredeti Multiclear lemezeket! Mi lehetne jobb garancia a minőségre, mint a hazai forgalmazás kezdete óta értékesített közel 1.000.000 m2 Multiclear polikarbonát lemez?!

Ezek után kedvet kaptunk a sokoldalúan felhasználható polikarbonát lemezek beszerzéséhez? Keressük fel Nagytarcsán, Érden, Debrecenben, Kecskeméten vagy Pécsett az A-Plast Kft. márkakereskedéseit, ahol kiemelkedő minőségű Multiclear polikarbonátok széles választékából segítenek megtalálni a számunkra megfelelőt, és ha szerencsénk van akár egy aktuális akciót is kifoghatunk.

Bővebb információért pedig kattintson a www.aplast.hu –ra!


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing