Fellegek feletti parti a Sofitel 30. szülinapja alkalmából

2012.06.27. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Késő estig tartó partival ünnepelték a vendégek a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda 30. születésnapját, mely a szálloda egyik legfestőibb pontjára, a tetőteraszra csábította a résztvevőket. A szálloda kerek évfordulóján számos hazai híresség is tiszteletét tette, hogy együtt koccinthassanak a Sofitel vezetőivel és lelkes csapatával az eddigi sikerekre.

30 év. Ennyi ideje ragyogja be a főváros pesti Duna parti szakaszát a Sofitel szálloda. A szálloda 30 évvel ezelőtt került átadásra. Az akkor még Átrium névre hallgató hotel elnevezését rendkívül nagy és egyedülálló belmagasságának köszönhette, a lobby ugyanis 8 emelet magasan nyújtózkodik az ég felé, legtetején pedig egy repülőgépmodell kápráztatja el az ide látogatókat. A lehengerlő látványt nyújtó repülő mind a mai napig ott található, különösen az éjszakai, kivilágított formájában elképesztően mutat. A kerek évforduló apropóján a szálloda számos meglepetéssel készül, többek között különleges, a régmúltat idéző Átrium tortával, retro étlappal, melyen a 80-as évek kedvenc ételei lelhetők fel új színben, egy kicsit megbolondítva; és természetesen számos egyéb kedveszménnyel a partnereiknek és vendégeiknek egyaránt. Azonban mit érne a születésnap egy igazi, nagyszabású parti nélkül?

30 éves a Sofitel - parti a fellegek felett. HOL Magazin 2012.

Június 21-én este benépesült a szálloda tetőterasza, mindenki Sofiteles napszemüveget és legyezőt kanyarított magára az akkor még tűző nap ellen és jó szívvel hallgatta a szálloda új vezérigazgatójának, Philippe Godard-nak a köszöntőbeszédét. Az igazgató elmondat, milyen büszke arra, hogy egy ilyen nagyszerű szállodának a vezetését vehette át és mindent meg fog tenni azért, hogy továbbra is biztosítsa a Sofitel luxusszállodalánc világszínvonalú szolgáltatásait, melyek szigorú előírások alapján kerülnek kialakításra a világ minden táján és melyet itthon, Budapesten eddig példaértékűen teljesítettek. Az este folyamán ínycsiklandó és egyben egészséges ételek kerültek terítékre, frissen facsart gyümölcslevek, pezsgővel bolondított koktélok és nyárson perzselt grill húsok bolondították meg a vendégeket. A hatalmas születésnapi torta felvágása után minden egyes résztvevő saját fejhallgatót kapott és silent diszkó keretében élvezték az egyedülálló kilátást.

Parti a fellegek felett. Sofitel 30. HOL Magazin 2012.

Az este folyamán Náray Erika csodás dallamokkal hozta el mindenki szívébe az ünnepi hangulatot, aki mellett Rácz Gergő, Barbee, Völgyesi Gabi és férje Kovacsics Ádám is képviselte a hazai zeneipart. Az énekes tehetségkutatók két sztárja Kocsis Tibor és Kökény Attila is tiszteletét tette a rendezvényen, Csisztu Zsuzsa és családja, Mádai Vivien és Bíró Ica mellett, aki boldogan vette tudomásul, hogy a tavaly a szálloda tetején, a Live the Fragrance program keretében elültetésre került szederbokra hatalmasat nőtt legutóbbi találkozásuk óta. Az este igazán ünnepi hangulatban telt, mindenhol mosolygó arcokat lehetett látni, akik vagy azért voltak elégedettek, mert a szálloda dolgozóiként egy kicsit magukénak érezték az eddigi sikereket, vagy azért, mert vendégként megtiszteltetés volt részt venni hazánk egyik legkülönlegesebb luxusszállodájának születésnapján. Végül, mikor már senki sem bírt több pezsgőt inni és a silent diszkó dallamai a sötét éjszakába szálltak, a vendégsereg már arról kezdett suttogott, hogy vajon hogyan lehet majd ezt felülmúlni a 40 éves születésnapon.

Addig is mindenkit szeretettel várnak a szállodában, hogy együtt koccinthassanak az idei évre, a múltra, de leginkább a jövő sikereire!

Sofitel 30 - parti a fellegek felett. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
- 29. Farmer Expó: az akarat diadala
- Elmarad a Séf Fesztivál Tihanyban
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing