Felhívás tehetséges fiataloknak

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a versenyszámok szponzoraival együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmunkásoknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, szakközépiskolásoknak és végzős szakiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat a EuroSkills, illetve WorldSkills nemzetközi versenyeken, az ifjú szakemberek Európa Bajnokságán, 2016-ban a svédországi Göteborgban, illetve a „szakmák olimpiájának” is nevezett világbajnokságon 2017-ben Abu Dhabiban.

A vendéglátó szakmában az alábbi kategóriákban várják a fiatalok jelentkezését: szakács, pincér, cukrász.

 

A jelentkezési határidők:

szakács, pincér: 2016. február 15.,

cukrász: 2016. május 20.

További információ elérhető a http://skillshungary.hu/nyitooldal/, valamint részletesebb tudnivalók a jelentkezésről a http://skillshungary.hu/versenyezni-szeretnek/  linkeken,

valamint

Sándor Dénes

szakértőnél

E-mail: sandor.denes@uni-bge.hu

Telefon: +36 20 544 1680 

Kóbor Zoltán

szponzor képviselőnél

E-mail: koborz@gundeliskola.hu

Telefon: +36 20 471 6644

 

Jelentkezni a versenyre a http://skillshungary.hu/versenyezni-szeretnek/versenyre-jelentkezes/ címen található elektronikus jelentkezési lap kitöltésével lehet. 

A jelentkezések elbírálását követően minden jelentkezőt e-mailben értesítenek a válogató versenyek helyéről és idejéről.

 


Cikkajánló
- Tűzijáték páholyból
- Hamburgerrecept egy sztárszakácstól
- Most hétvégén jógafesztivál lesz a Citadellán
- Az első magyar borról szóló mozifilm, a Folyékony arany a CineFesten debütál és versenyez!
- Fogyókúra, életmódváltás – Így lehetsz sikeres!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing