Fejlesztések a Tó Wellness Hotelben

A Tó Wellness Hotel 2002 óta üzemel a Bánki tó partján, gyönyörű természeti környezetben. A szálloda 36 szobával, 90 fős étteremmel, 4 rendezvényteremmel és számos családbarát szolgáltatással várja az idelátogatókat.

A tóparti szálloda, a csodálatos kilátás mellett széleskörű wellness szolgáltatásaival igyekszik biztosítani vendégei feltöltődését. Lehetőség van beltéri és kültéri élménymedencék, pezsgőfürdő, szaunák, gőzkabin, tepidárium, valamint többféle masszázs, szolárium és fitness terem igénybe vételére.

A Tó Wellness Hotelben 4 különterem kapott helyet, melyek 5-70 vendéget tudnak befogadni, így lehetőség van konferenciák, tréningek, jubileumok, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, fogadások, esküvők, zenés, táncos és egyéb rendezvények lebonyolítására. Emellett a páratlan, vadregényes természeti környezet remek terepe lehet különböző csapatépítéseknek és outdoor tréningeknek.

Tó Wellness Hotel a Bánki tó partján

Most a szálloda, versenyelőnyének megtartása céljából látványos felújításába és fejlesztésben kezdett. Az átalakítás keretében a szobaszám 58-ra, az étterem 150 férőhelyesre, a konferenciaterem, pedig 100 férőhelyesre fog növekedni. Új szolgáltatásokkal is gyarapodni fog a szálloda kínálata. Ilyen újdonság lesz például a teniszpálya, a játszótér, egy óriás sakktábla, fényterápia, alternatív gyógyászati szolgáltatások, külső szauna, úszómedence, látványkonyha és a sátorozási lehetőség.

A Tó Wellness Hotelről és az átalakításról további részleteket talál weboldalukon >>>

 


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben
- Európa 26 legismertebb és legrangosabb gyógyszállodája egyesült az Ensana márka alatt
- Eddig nem érvényesül a papírforma – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing