Fedezze fel újra a Premium Konferencia által nyújtott előnyöket és akciókat!

A 2008-ban épült Premium Apartmanház a XIII. kerület csendes, zöld környezetében, a West End City Centertől 20 percre, a Béke tér mellet található, amely egyben közlekedési csomópont is. Rendkívül jól megközelíthető mind autóbusszal, mind pedig tömegközlekedéssel érkezők számára.

Az Apartmanházban egy 210 m2-es konferenciaterem, egy 41 m2-es és további 2 db 31 m2-es szekcióteremként is funkcionáló tárgyaló várja Önöket.

A Premium Konferencia különböző céges rendezvények, tréningek, konferenciák, termékbemutatók, kiállítások, szemináriumok, workshopok, sajtótájékoztatók és esküvők megszervezését, lebonyolítását vállalja eltérő létszámmal, de maximum 120 főig a természetes megvilágítású, légkondicionált, teljes hang és rendezvénytechnikával felszerelt, WIFI internet elérhetőséggel, valamint zárt, kamerával megfigyelt, 105 férőhelyes parkolóházzal rendelkező rendezvénytermében.

A teremből közvetlenül hangulatos kerthelyiség nyílik, ahol többek között lehetőség nyílik köszöntők, welcome fogadások lebonyolítására, fáklyagyújtásra.

Kisebb tárgyalótermeink szintén természetes megvilágításúak és erkélyesek, ahol a teremberendezéstől függően 25 fős létszámú üzleti és magánjellegű tárgyalások egyaránt megrendezhetőek.

Premium Apartmanház - Premium Konferencia. HOL Magazin 2012.

A konferenciateremhez közvetlenül kapcsolódó 45 fő befogadására alkalmas étterem és kávézó letisztult, modern stílusával, valamint a mediterrán hangulatot idéző 80 fős teraszával kiváló helyszíne kisebb családi és céges összejöveteleknek, találkozóknak üzleti jellegű megbeszéléseknek, reggeliknek, banketteknek és állófogadásoknak.

Nemzetközi és a hagyományos konyhát képvisel, széles ital, kávé, alkoholmentes és alkoholos koktélválasztékkal, magyar borkínálattal.

Premium Konferencia. HOL Magazin 2012.

Elérhetőségeink:

Cím: 1139 Budapest, Országbíró u. 44-46.

Telefon: +36-1-877-7600

Fax: +36-1-877-7900

E.mail: info@premiumcafe.hu

Web: www.premiumcafe.hu

 

Aktuális ajánlatunk:

Év végi rendezvény AJÁNDÉKOK a Premium Apartmanháztól!

Miután már csak pár hónap és eljön a céges, vállalati évzáró rendezvények ideje kérem, tekintsék meg erre vonatkozó aktuális ajánlatunkat a következő linkre kattintva: http://premiumcafe.hu/karacsony.php

Premium céges vacsorák, karácsonyi partik. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Valentin vacsora a Spoon hajón!
- Ha Céges Karácsony, akkor Spoon!
- A Street Food Ünnepe - december 8.
- Csapatépítő főzőverseny a Dunakanyarban
- Kemencés parti a Dunakanyarban!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing