Farsangi hangulat a Magyarország, szeretlek! vasárnapi adásában

2016.02.04. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A Magyarország, szeretlek! következő adása a farsang témakörében zajlik. Álarcok, színes kellékek, humor és igazi jókedv jellemzi a zöldek és a pirosak vasárnapi összecsapását.

Itt a farsang, áll a bál! A farsangi időszak arra ösztönözte a műsor készítőit, hogy egy rendhagyó bevásárló listát állítsanak össze és nézzenek körbe az MTVA jelmez-és kelléktárában. A csapatok feladata, hogy 24 olyan dolgot válogassanak össze és mutassanak be a héten, amelyek jól kiegészíthetik a farsangi jelmezeket vagy díszíthetik a báli helyszínt.

A Magyarország, szeretlek! vasárnapi adásában Csilla és Levi, a pirosak és a zöldek csapatkapitányai álarc mögé bújtatott játékosokat köszöntenek és mutatnak be. A titokzatosság nem tart sokáig, hiszen a játékosok a bemutatkozás után természetesen már álarc nélkül mérik össze az erejüket a különböző feladatokban. A pirosak csapatában vasárnap Baricz Gergő, Rókusfalvy Lili és Adorjáni Bálint, míg a zöldek csapatában Dióssy Klári, Szekeres Adrien és Szigeti Ferenc lesznek a vendégek.

A csapatkapitányok röviden kiértékelik és megvitatják az első játékot is, amelyet Csilla vezetésével a pirosak nyertek, de Leviék most hadat üzennek és mindent beleadnak, hogy a zöld csapat győzhessen.

A zenei élményről Galambos Dorina gondoskodik, aki egyéni színben, átdolgozva adja elő a dalokat.

A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól.

Érdemes lesz vasárnap este 19:30-kor is a Dunára kapcsolni, várjuk Önöket!

 

Fotó MTVA – Penziás Nikolett.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing