Ez a nyolc fürdő menti meg a nyarat

2016.08.17. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Wellness helyszínek, Hírek

Jóllehet, ez a nyár szeszélyesebb a megszokottnál, de a strandok nyújtotta élményekről akkor sem kell lemondanunk, ha esőfelhők gyűlnek az égen. A következő hazai fürdőkben az időjárástól függetlenül mindenki jól szórakozhat, hiszen nagyszerű fedett medencéik, élményfürdőik vannak.

Mindannyian tartunk attól, hogy nyáron a szabadba, strandra tervezett programjaink zömét keresztülhúzza az időjárás. Éppen ezért Az Év Fürdője 2016 szavazásban jól szereplő, népszerű fürdők közül ajánlunk nyolc olyat, amelyekben a rossz idő sohasem akadály.

Fedett fürdő és vadonatúj csúszdák izgalma Zalakaroson

2016 nyara kalandos újdonságokat hozott a Zalakarosi Fürdőbe. A vendégek 5 új csúszdán próbálhatják ki bátorságukat. A Magic Tunnel, Kamikaze, Ufo, Rafting-Inga és Turbo csúszda a verőfényes nyári napok kitűnő szórakozási lehetőségei, de kevésbé szép időben a fürdő fedett részen is minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz, hiszen ez a részleg az év minden napján két gyógyvizes ülőfürdővel, egy termálvizes medencével, saját pihenőhellyel, szaunablokkal folyamatosan üzemel.

 A gyulai Aquapalota. HOL Magazin 2016.

Beltéri óriáscsúszdák az AquaPalotában

A Gyulai Várfürdő 2013 év végén megnyílt létesítménye, a teljesen fedett AquaPalota a Dél-Alföld élményekben leggazdagabb vízi paradicsoma, közel 900 m2 vízfelülettel és negyvennél is több élményelemmel rendelkezik. A komplexumban két hatalmas óriáscsúszda, vízibár, kalózhajó és játszóterek is helyet kaptak.

Újdonságok sora Bükfürdőn

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az elmúlt hónap nagyon izgalmasan telt, hiszen több fejlesztés is elkészült. Egy új, interaktív vízi játszótéren, színes, kreatív játékok egész sora várja gyerekeket. Az „Acapulco” névre keresztelt medence is újdonság, ahol vihar- és ugrálóöböl, gyermek hullámöböl ígér felhőtlen kikapcsolódást. Eső elől az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdőbe húzódhatunk, amely minden korosztály számára felüdülést nyújt.

 Mezőkövesd. HOL Magazin 2016.

Gyönyörű park és 3 fedett medence Mezőkövesden

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben 21 medence várja a fürdőzőket egy gyönyörű, parkos területen. Az egész évben nyitva tartó fedett fürdőben gyógymedence, uszoda, pezsgőfürdő, szauna és gyógyászati részleg áll a vendégek rendelkezésére. A szórakozást, felfrissülést hullámmedence, élményelemekkel gazdagított felnőtt- és gyermekmedencék szolgálják.

 Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. HOL Magazin 2016.

Gyerekek paradicsoma háromezer négyzetméteren Mórahalmon

Igazi családbarát hely a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, melynek része egy sajátosan gyermekek számára tervezett, több mint háromezer négyzetméteres fedett élményfürdő, melyben élményelemek teljes tárházát felsorakoztató többszintű kalandmedence, illetve két izgalmas beltéri csúszda várja a fiatalabb vendégeket.

 A demjéni Barlangfürdő. HOL Magazin 2016.

Barlangi izgalmak Demjénben

Ha kedvünk tartja, akár egy fantasztikus barlangban is elbújhatunk a rossz idő elől, amire a Demjéni Termál Völgyben, a Cascade Barlang és Élményfürdőben nyílik remek lehetőségünk. Az egyedülálló fürdőkomplexumban a meleg vizű barlangok cseppkőmedencéiben pihenhetünk, vagy éppen önfeledten száguldozhatunk a rafinált csúszdákon, miközben varázslatos színek és fények vesznek minket körül.

 Berekfürdő. HOL Magazin 2016.

Új és megújult medencék kiváló gyógyvízzel Berekfürdőn

Berekfürdő Magyarország egyik legrégebben működő híres gyógyvizű fürdői közé tartozik. Fedett létesítményének medencéi 2015-ben teljesen megújultak, és egy gyermek, valamint egy élménymedencével is kiegészültek. Így a fürdő öt kültéri medencéjén túl, a hűvösebb időszakokban már négy fedett medencével is várja a vendégeket.

 Az algyői Borbála Fürdő. HOL Magazin 2016.

Fedett wellness és pancsoló Algyőn

Az algyői Borbála Fürdő fedett egységben négy medence található. Ezek között van egy tanmedence, egy wellness funkciókkal ellátott élménymedence, a kicsik részére fenntartott gyerekpancsoló és egy termálvizes ülőmedence.

 

Ha valamelyik fürdőt megkedveltük, azevfurdoje.hu oldalon augusztus 31-ig még szavazhatunk rá.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Cabernet franc és terroir Villányban
- Eddig nem érvényesül a papírforma – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás
- Megújult Etyeken Magyar-kút

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing